Certificeringen

Move a Mountain is aangesloten bij een brancheorganisatie en heeft onderstaande certificeringen:

EQA practitioner

EQA (European Quality Award)

Voor de Move a Mountain Coachopleiding is per 16 februari 2011 accreditatie verleend op Practitioner niveau bij de European Mentoring & Coaching Council.

NOBCO

Nederlandse Orde van Beroepscoaches
De coaches van Move a Mountain bewustzijnstrainingen zijn aangesloten bij en volgen de gedragscode en het klachtenreglement van de NOBCO, de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (en daarmee ook de ethische code van de European Mentoring & Coaching Council). Op de offertes en facturen van Move a Mountain bewustzijnstrainingen zijn de algemene voorwaarden van de NOBCO van toepassing. Lees meer over de Internationale ethische code.

EIA

EIA

De coaches van Move a Mountain bewustzijnstrainingen hebben een EIA-erkenning. Met deze erkenning onderscheidt de professionele coach zich in de markt omdat de erkenning aantoont dat de coach over fundamentele en grondige kennis beschikt en voldoet aan veeleisende en nauwgezette normen. EIA staat voor European Individual Accreditation.

CRKBO Geregistreerde Instelling

CRKBO

Centraal Register Kort Beroepsonderwijs
Het CRKBO is een onafhankelijke organisatie die door middel van een uitgebreide audit toetst of een opleidingsinstituut voldoet aan de kwaliteitsbepalingen van het CRKBO. Een CRKBO-erkenning biedt een opleidingsinstituut de mogelijkheid om opleidingen BTW-vrij aan te bieden.

uwv

UWV

Wij hebben een scholingsovereenkomst met het UWV. Dit betekent dat het UWV bij ons scholing kan inkopen. Als je denkt dat jij in aanmerking komt voor een training bij Move a Mountain via het UWV, neem dan contact op met je begeleider en informeer naar de mogelijkheden.