Over ons

De activiteiten van Move a Mountain bewustzijnstrainingen zijn gericht op training, coaching en bewustzijnsontwikkeling met het doel beter te functioneren door middel van innerlijke groei en ontwikkeling van het potentieel aan persoonlijke mogelijkheden en talenten. Move a Mountain bewustzijnstrainingen bestaat uit een kleine groep ervaren en bevlogen trainers.
Wij stellen ons graag aan je voor, zodat je een indruk krijgt van onze achtergrond en wat ieder van ons inspireert in het werken met mensen.

De Move a Mountaineers

Eef Bruggink

Eef Bruggink (1964)
“Ik vind het mooi om te zien wat er gebeurt wanneer iemand zichzelf vragen begint te stellen…”

“Ik vind het mooi om te zien wat er gebeurt wanneer iemand zichzelf vragen begint te stellen; over zichzelf, over het leven. De geïnteresseerdheid die dan ontstaat, de verwondering, de daadkracht die vrijkomt. De ontdekking ruimer te zijn dan je altijd dacht en de onbegrensdheid aan mogelijkheden die dat inzicht biedt, vind ik ontroerend en hoopgevend. Iemand te kunnen begeleiden in dit proces van innerlijke groei is wat mij diep raakt . Het lijkt belangrijk dat, juist in deze tijd waarin veel mensen op zoek zijn, er een instituut als Move a Mountain bestaat dat mensen een weg biedt voor persoonlijke groei en ik vind het fijn dat ik daar een bijdrage aan kan leveren”

Eef begon haar loopbaan als docente sociale vaardigheden. Het bijdragen aan ontwikkeling en groei van mensen als individu en als onderdeel van een team of organisatie is steeds een belangrijk onderdeel geweest van alle functies die zij heeft vervuld. Zij heeft onder andere gewerkt als opleidingscoördinator en als Human Resource Manager bij een grote overheidsorganisatie. Eef maakte in 2000 kennis met Move a Mountain en volgde een groot deel van de workshops. Zij heeft de coachopleiding bij Move a Mountain afgerond en is sinds 2007 mede-eigenaar van Move a Mountain bewustzijnstrainingen.

Huib van der Zwaan

Huib van der Zwaan (1959)
“Ik zorg ervoor dat we de bestemming niet uit het oog verliezen en ik daag mijn klant uit om het avontuur wat op te zoeken…”

“Als coach zorg ik dat we de bestemming niet uit het oog verliezen maar ook daag ik mijn klanten uit om het avontuur wat op te zoeken en juist de wegen in te slaan die niet op de kaart staan. Er is tenslotte niets mooiers en avontuurlijker dan een reis in het schijnbaar onbekende. Ik zal helpen bij het ophalen van oude herinneringen van de plekken waar de reiziger al lang niet meer is geweest. Ik zal er zijn als de weg moeilijk wordt. Ik zal helpen bij het opruimen van obstakels. Ik zal ook wijzen op de schoonheid van het pad dat we gaan in het hier en nu. Aan het einde van het coachtraject heb je zoveel geleerd, ben je innerlijk gegroeid en sta je in je kracht.”

Huib werkte 15 jaar als manager bij een overheid organisatie. Huib heeft ervaring met groepstrainingen, teambuilding, individuele coaching en managementadvisering. In 2000 kwam hij in contact met Move a Mountain. Het proces van bewustwording is voor hem toen begonnen. Hij heeft de coachopleiding bij Move a Mountain afgerond en is sinds 2007 mede-eigenaar van Move a Mountain bewustzijnstrainingen.

Onze klanten

Wij zijn blij met onze klanten en opdrachtgevers. Hier vind je een greep uit onze relaties. Referenties zijn op aanvraag beschikbaar.

Zilveren Kruis Achmea
Greenpeace
Herman en Partners
Belastingdienst
Gemeente Amsterdam
Boer en Croon
Rijksoverheid
TNO
Rentray
Millford brand
Prorail
NS
ING
Jilten
uwv
Ministerie van defensie
Gemeente Den Haag