Annemarie Griffioen

Annemarie Griffioen


Lijkt je leven hectisch en heb je het gevoel dat je geleefd wordt? En dat er zoveel van je gevraagd wordt door de maatschappij, het werk, je familie, je partner, je vrienden? Je moet carrière maken, aardig gevonden worden, nuttig zijn, veel relaties hebben… De lat ligt hoog. En daarnaast is er de zelfkritiek. De stem in je hoofd, die zegt dat je het toch nooit kunt, dat je minder bent, beter op moet letten, de perfecte keuzes maken… Je probeert zo goed als je kan je weg hierin te vinden. Maar je vraagt je af of dit het is en of je wel plezier hebt in wat je doet. Wie ben je eigenlijk en wat wil je precies? Ondertussen ga je door. Niet opgeven is het motto! Het positieve bericht is: er is een uitweg uit dit verkrampte leven. Bij die zoektocht wil ik graag je gids zijn.
Straat: Livingstonestraat 114
Postcode: 3772KK
Plaats: Barneveld
Telefoon: 06 550120 72
E-mailadres: coach@agriffio.nl
Website: http://www.agriffio.nl
Specialisatie: (bijna) burnout, bewustzijnsontwikkeling, counseling

In mijn werkwijze ligt de nadruk niet op tekortkomingen, belemmeringen of het aanleren van (nieuwe) vaardigheden, maar help ik je naar jezelf kijken. Vanuit een veilig contact zal ik je spiegelen, zodat je ontdekt wat je doet en waar je pijn of je angst of boosheid zit. En je jezelf leert kennen, zoals je werkelijk bent.

Ik maak naast gesprekken gebruik van verschillende technieken, zoals aandacht-oefeningen, visualisaties, Voice Dialogue, overweging en onderzoek. Allemaal oefeningen waaraan je ervaringen opdoet. Woorden kunnen namelijk veel zeggen, maar ook veel verbergen.

Door zelf te ervaren gebruik je je hele systeem. (In tegenstelling tot kennistrainingen die vooral je hoofd aanspreken.)  Daardoor leer je geen nieuwe ‘methode’, maar leer je jezelf kennen.
Hoe komt het bijvoorbeeld dat je reageert zoals je reageert? En hoe komt het dat je op een bepaalde manier naar jezelf en naar anderen kijkt?

Kortom:  Je leert je eigen thema’s kennen, je aannames. Dat heeft alles te maken met de manier  waarop je naar jezelf en anderen kijkt.  Je leert jezelf dus echt kennen en accepteren. En je zult mededogen ontdekken. Voor jezelf en daarna ook voor anderen.

Ik wil je uitdagen de stap te zetten en contact met mij op te nemen. Dan kunnen wij een afspraak maken om elkaar te ontmoeten, waarbij ik iets meer vertel over mijn manier van werken en jij kunt vertellen waar de moeiten in jouw leven zitten.

In principe werk ik overdag, maar als dat lastig is maak ik nog weleens een uitzondering.

Volg ons

Copyright 2021 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | webdesign Growing Energy | Sitemap