Birgitta van Dijk

Birgitta van Dijk


Zou je wat meer aandacht aan jouzelf willen geven? Zou je gelukkiger in het leven willen staan? Loop je vast in je leven? Sta je op een kruispunt in je leven en weet je niet welke richting je moet kiezen? Wil je voorkomen dat je iedere keer in dezelfde valkuil stapt? Heb je moeite met de balans werk/privé? Wil je je gedrag of houding veranderen? Dan heeft het zeker zin om eens kennis te maken in een intakegesprek. Meestal is in 5 tot 6 sessies het doel bereikt.


Plaats: Leiderdorp
Telefoon: 06-38127148
E-mailadres: birgitta@coachpraktijk7even.nl
Website: http://coachpraktijk7even.nl
Specialisatie: Verdriet, depressie, verslaafd, onzeker, burn-out, lastige situaties

Welkom!
Je hebt de stap gezet om een coach te vinden via Move a Mountain.
Mijn naam is Birgitta van Dijk. Mijn coachpraktijk heet Coachpraktijk 7even. Ik ben een coach die is opgeleid bij Move a Mountain. Hieronder geef ik weer waarom mijn coachpraktijk “7even” heet. Hoe ik werk, wat je kunt verwachten van mij, en waar. Ik wens je alvast succes bij je keuze. Een Move a Mountain-coach kan veel voor jou betekenen.

Naam 7even
Het getal 7 is een geluksgetal, en ik wens iedereen alle geluk toe. Dat is een van mijn redenen geweest om coach te worden.
Daarnaast is de naam 7even geïnspireerd op de goudzoekers van vroeger. (De 7 gebruik ik als Z.) Die goudzoekers zeefden het water in de rivier op zoek naar klompjes goud. En dat is precies wat ik doe als coach. Ik zeef de rivier van jouw onderbewuste, op zoek naar die klompjes goud. Waarbij een klompje goud staat voor een inzicht. Die inzichten zitten al in je, en helpen je om verder te komen. Ze helpen je om jezelf, of de situatie, te begrijpen. En daarom zijn ze goud waard. Ik help alleen met het “zeven”.

Wat kun je verwachten?
Ik help je op je reis bij bewustwording en persoonlijke groei. Bewustwording van de zaken, die vaak ongemerkt, maken dat je niet weet hoe je moet reageren, of vervalt in oude patronen. Bewustwording van inzichten, waarvan je niet wist dat je ze had, kan jou weer op weg, of op de been helpen. Bewustwording zorgt voor begrip. Door dat begrip kun je in het vervolg beter kiezen voor wat je echt wilt. Of kiezen hoe je je ergens mee verhoud.  En dat zorgt weer voor persoonlijke groei.
Mag ik op deze reis een stukje naast je lopen?
Als je besluit om samen met mij je reis te maken, dan spreken we eerst af voor een intake-gesprek. Dit gesprek is bedoeld om kennis te maken. En om te kijken of je de reis samen wilt maken. Is er een klik? Heb je vertrouwen in je nieuwe reisgenoot? Wil je samen eens kijken hoe ik je kan helpen?

Locatie
Mijn coachpraktijk werkt in heel Nederland. Ik ben aangesloten bij “Het Coachhuis”. Bij alle locaties van Het Coachhuis staan ruimtes ter beschikking. Kijk maar eens op http://www.hetcoachhuis.nl/. voor een locatie in de buurt. Ook is het mogelijk om op een andere locatie dan bij het Coachhuis af te spreken.

Liefde en duidelijkheid
Is er iets niet duidelijk neem dan gerust contact met mij op. Vanuit liefde en vertrouwen ga ik graag met jou in gesprek. Ik beloof je om in mijn contact met jou, duidelijk te zijn, en niet vaag. Ik beloof je om jou te respecteren om wie je bent. Jij bent al goed zoals je bent, maar misschien kun je een steuntje in de rug gebruiken? Sta jezelf wat hulp toe, ik wil er graag voor je zijn.

Warme groet,
Birgitta

Volg ons

Copyright 2021 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | webdesign Growing Energy | Sitemap