Gerry Hendriks

Gerry Hendriks


Je wilt iets veranderen in je leven. Er gebeuren te vaak vervelende dingen en je krijgt er geen grip op. Je hebt het gevoel dat je wordt geleefd. Hoog tijd om zelf de regie te pakken! Herken je dit? Dat je steeds meer last krijgt van die vervelende situaties? Ze overkomen je gewoon. Het lijkt of je er zelf niets aan kunt doen. Je gaat steeds meer tegen dingen opzien en wordt er moe en moedeloos van. Je bent zelfs bang in een burn-out te belanden.


Plaats: Den Haag
Telefoon: 06-51968860
E-mailadres: info@zelfkunst.nl
Website: http://zelfkunst.nl
Specialisatie: Hulp bij onzekerheid, onrust en persoonlijke ontwikkeling

Ik neem je mee op de weg omhoog

Als je dolgraag meer plezier in het leven wilt hebben, is het nu tijd om zelf de regie te pakken. Dat is makkelijk gezegd, maar het is ook heel goed mogelijk! Ik kan het weten, want ik had zelf een paar jaar geleden zo’n akelig gevoel. Met de hulp van Move a Mountain ben ik er toen heel goed uitgekomen. Die positieve ervaring heeft mij geinspireerd om zelf een training te gaan volgen, waardoor ik nu anderen kan meenemen op de weg omhoog.

Er zit meer in jou!

Samen kunnen we die weg vinden. En het leuke is dat jij daarbij zelf de hoofdrol speelt. Oplossingen zitten namelijk voor een belangrijk deel in jouzelf. In de coachingssessies gaan we eerst in alle rust kijken naar wat nog meer in je zit. Dan ontdek je kanten van jezelf waarvan je je niet eerder bewust bent geweest. Met een aanpak die zijn waarde bij veel mensen bewezen heeft, laat ik je zien dat je ook kunt kijken met je gevoel in plaats van alleen met je hoofd.

Een aanpak die bij jou past

Omdat ieder mens anders is, hebben mijn sessies geen dichtgetimmerd draaiboek. Werkende weg kan ik mijn aanpak steeds aanpassen aan waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Meestal krijg ik bij het eerste gesprek al een goede indruk van wat in de sessies onze aandacht vraagt.

Locatie en prijs

Ik werk vanuit de 2 locaties van het Coachhuis in Den Haag. Daar zijn prettige ruimtes waar we in alle rust en veiligheid met elkaar kunnen praten. Bovendien heb ik de beschikking over een ruimte in Egmond-Binnen. Het eerste gesprek – de intake – is vrijblijvend. Als we daarna besluiten samen verder te gaan is die intake bovendien gratis. Elke coachsessie duurt ongeveer 75 minuten en kost 125 euro exclusief BTW.

Waarbij kan ik nog meer helpen?

  • Als je veel negatieve gedachten in je hoofd hebt
  • Als je moeilijk kunt ontspannen, geen rust kunt vinden
  • Als je weinig zelfvertrouwen hebt, of een negatief zelfbeeld
  • Als je het moeilijk vindt om contact te leggen met andere mensen
  • Als je graag vrolijker in het leven wilt staan
  • Als je je niet begrepen, of niet gezien voelt
  • Als je niet of moeilijk om hulp durft te vragen
  • Als je niet duidelijk je grenzen aan durft te geven
Volg ons

Copyright 2022 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | Sitemap