Han Vonk

Han Vonk


Ieder mens is uniek en verdient aandacht die bij haar of hem past. Loop je vast in je baan, zie je ergens tegenop, loopt je hoofd over met allerlei gedachten? Iets erg meegemaakt? Wil je vrij zijn in je lijf? Wil je jezelf ontdekken? Dan kan ik je daarbij coachen zonder oordeel. We gaan samen op pad om met plezier te ontdekken wie je bent. Ik gebruik visualisatie, de natuur, NLP en clownerie.
Straat: Rossinistraat 36
Postcode: 5151kj
Plaats: Drunen
Telefoon: 0624698871
E-mailadres: hanvonk@icloud.com
Website: http://
Specialisatie: Vrij spelen met je emoties, Burn out begeleiding, natuur en vuur coach

Het vlammetje om coach te worden is in 2004 aangestoken tijdens een cursus voor persoonlijke ontwikkeling. Daar werd gecoacht op een voor mij nieuwe manier. De coach steldealleen vragen en gaf geen adviezen, droeg niet zelf oplossingen aan. Dat vond ik inspirerend om te ervaren. Ik wilde dat ook. Ik die juist bezig was om altijd oplossingen te verzinnen.

Op het pad ernaar toe moest ik nogal wat hindernissen overwinnen. Ik beschik over een grote mate van doorzettingsvermogen en moed om die hindernissen te lijf te gaan. Ik was en ben erg leergierig en nieuwsgierig hoe ik zelf in elkaar zit. Wat beweegt mij? Wat zijn mijn drijfveren? Want als je jezelf niet kent, kan je er voor de ander ook niet zijn. Het avontuur trok mij ook om de paden verder te verkennen. Onderweg heb geleerd om te accepteren dat gevoel er mag zijn in plaats van dat het weg moet worden gestopt. Ik heb geleerd om te zorgen voor mezelf door mijn denken en gevoel weer met elkaar te verbinden. Ik heb angsten onder ogen gezien en geleerd dat angst ook bij het leven hoort en het echt geaccepteerd.

Ik heb de move a mountain Wizard bewustzijnscoach opleiding en NLP Master Coach gevolgd. En ja, ik zag daar in het begin als een berg tegenop. Ik ben de berg opgeklommen en heb vanaf daar gezien dat het anders kan. Ik heb bergen verzet om erachter te kijken. Ik zit nu als bewustzijnscoach op mijn handen in plaats van oplossingen bedenken voor de ander.

Ik coach vanuit intuïtie en zal je dan ook op een intuïtieve manier coachen. Ik werk niet volgens een bepaalde vaste structuur, ik voel wat er op dat moment is om de volgende stap te kunnen zetten. Mijn ervaringen met Enneagram, zijns oriëntatie, vuurcoaching, opstellingen, NLP en sjamanisme komen daar van pas.
Door het stellen van vragen, aanreiken van instrumenten, doen van NLP oefeningen, gebruik van visualisaties maak ik je bewust bewust van je valkuilen en leer ik je hoe je zelf jouw uitdagingen zelf aan kunt pakken.


De intake sessie van ongeveer 1 uur is altijd gratis. We kijken en voelen dan of we een klik hebben om samen het coach pad op te gaan. Als we dan samen op pad gaan bespreken we ook de tijdsduur en kosten. Meestal duurt een coach traject van een coachvraag zes sessies van maximaal 1,5 uur per sessie. De sessies vinden plaats in een veilige omgeving. Ik werk uitsluitend op afspraak. Je gegevens worden op papier bewaard en na de sessies aan je meegegeven. 

Volg ons

Copyright 2023 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | Sitemap