Hanneke Davits

Hanneke Davits


Rust, aandacht, kracht. Ik zorg voor rust en aandacht, kracht breng jij mee. Jouw unieke kracht, die tot bloei wil komen en je misschien vooral dwars zit. Of in geen velden of wegen meer te bekennen is. Je gaat deze kracht herkennen, erkennen en ruimte geven. Zodat jij weer tevoorschijn komt. Als jezelf.
Straat: Aardheuvel 11
Postcode: 5685 AB
Plaats: Best
Telefoon: 06 - 21 41 87 07
E-mailadres: hanneke@dwarskrachtcoaching.nl
Website: http://dwarskrachtcoaching.nl
Specialisatie: Bewustzijnsontwikkeling, burn-out, omgaan met ziekte, supervisie

Ik werk met wat er is. Er zijn thema’s waar ik me speciaal op richt (re-integratie na burn-out, omgaan met ziekte en supervisie), ontstaan vanuit problemen waarmee mensen bij me kwamen. Voor hen heb ik op maat een aanpak ontwikkeld en daaruit is een specialisatie ontstaan.

Maar mijn eigenlijke specialisatie is: maatwerk voor waar jij mee zit. Want uiteindelijk is elke situatie uniek omdat elk mens uniek is. Daar heb ik aandacht voor, daar werk ik mee. Ik vind het heerlijk om me steeds opnieuw te verdiepen in wat mensen beweegt of juist stil zet. En hoe dat ontstaan is.

In de begeleiding kies ik een op dat moment passende vorm om daar meer bewustzijn op te krijgen. En wat fijn om mensen vanuit dat bewustzijn nieuwe wegen te zien inslaan! Nieuwe verbindingen te maken, afscheid te nemen van oude lasten, er mogen zijn als jezelf en ook de minder handige eigenschappen in perspectief kunnen zien. Daar zelfs de kracht van inzien. De ruimte en vrijheid die dan ontstaan, die je dan gaat voelen, daar geniet ik van.

Ik vind het mooi om te zien wat er gebeurt als je je eigen kracht er kan laten zijn, precies zoals die is. Zonder angst en zonder voorwaarden. Ik vind het mooi om daar een bijdrage aan te leveren.

Volg ons

Copyright 2023 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | Sitemap