Helma Beelen

Helma Beelen


Hoe gaat het tot nu toe in je leven en wil je dat het zo doorgaat? Oprecht geïnteresseerd in anderen, innemend, enthousiast, vriendelijk en een verbinder, zo word ik vaak betiteld. Maar als het nodig is ben ik scherp en daag ik je uit. Als coach bied ik je een omgeving waarin veiligheid en vertrouwen heel belangrijk zijn.
Straat: Vincent Cleerdinlaan 28
Postcode: 5582 EK
Plaats: Waalre
Telefoon: 06-22 02 98 11
E-mailadres: welcome@openupcoach.nl
Website: http://www.OpenUpCoach.nl
Specialisatie: Studenten en Starters op de arbeidsmarkt

Je zoekt een coach omdat je in je leven ergens tegenaan loopt. Met het zoeken naar een coach speelt er -al dan niet onbewust- iets heel belangrijks mee: de coach en de manier van werken moet bij je passen.

Ik coach vanuit de visie en werkwijze van Move A Mountain, daarin verschillen de coaches, opgeleid bij Move A Mountain niet veel. Daarom is jouw gevoel, bij mij als coach zo belangrijk.

Als er een goed gevoel van jouw kant voor mij als coach is en er blijkt een wederzijdse klik te zijn in het kennismakingsgesprek, dan is dat een goed uitgangspunt voor veiligheid en vertrouwen in een coachtraject

Als bewustzijnscoach begeleid ik je in een proces waarin je jezelf diep van binnen leert kennen Zelfkennis gaat niet alleen over het opdoen van kennis over je persoonlijkheid maar over je hele zijn. Inzichten alleen leiden niet tot verandering in je leven. Ik nodig je uit om vanuit je inzicht in beweging te komen, om iets te doen of iets anders te doen: hoe bereik je wat je diep in je hart wil?

Je kunt bij mij terecht met alle coachvragen. De leeftijd waarop ik je kan begeleiden is vanaf ongeveer 18 jaar, de jongvolwassenen.

Studenten en Starters op de arbeidsmarkt hebben een speciaal plekje bij mij. Er zijn veel jonge mensen die kampen met een burn-out of depressieve gevoelens en de wachtlijsten voor hulpverlening zijn lang. Kom kennismaken met mij en dan bekijken we samen of ik je weer op weg kan helpen. Ik hanteer voor studenten een studententarief; € 50,- per sessie incl. BTW.

Neem vrijblijvend contact met mij op via 06-22 02 98 11 of welcome@OpenUpCoach.nl of kijk eens op mijn website: www.OpenUpCoach.nl

Je bent van harte welkom!

Volg ons

Copyright 2022 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | Sitemap