Henriette Tap

Henriette Tap


In het dagelijks leven maken we vaak bij een kop koffie contact. Met een vriendin, bij de automaat op het werk, op een feest etc. Een moment om aan elkaar te vragen 'hoe is het met je'? En elkaar even in de ogen te kijken. Mijn praktijk heet dan ook 'Op de koffie - coaching'. Mijn coachtrajecten kenmerken zich door een combinatie van in contact coachen, professioneel handelen en een gezonde dosis nuchterheid en humor.
Straat: Helper Esweg 3
Postcode: 9722 RP
Plaats: Groningen
Telefoon: 06 21488437
E-mailadres: htap@home.nl
Website: http://www.opdekoffie-coaching.nl/

Toon Hermans vatte het al prachtig samen in dit gedichtje:

Wat wil je later worden?
Vroeg de juf.
Het was in de derde klas.
Ik keek haar aan,
ik wist het niet,
ik dacht dat ik
al iets was.

Contact met en acceptatie van jezelf en de ander, jouw ervaringen, jouw emoties in het hier en nu. Minder in gevecht of discussie zijn met jezelf. ‘Jij bent’ hoe je het ook wendt of keert. Het NU is het enige waarover wij kunnen beschikken. Vanuit dit besef en dit acceptatieproces ontstaat vanzelf ruimte en beweging. En dat is dé verandering.
Door mijn methodische manier van werken maak je sneller verbinding met je gevoel en krijg je meer inzicht en rust in jouw leven en handelen. En niet onbelangrijk, je kan dit zelf toepassen op elk moment van de dag. Ik luister met aandacht, maar zal je ook liefdevol en met humor uitdagen. Ik loop mee op jouw pad. Mag ik je uitnodigen voor een kop koffie (of thee :-)?

Volg ons

Copyright 2022 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | Sitemap