Inge Stikkelorum

inge Stikkelorum


We leven in een bijzondere en roerige tijd. Het houvast valt weg en we krijgen te maken met onzekerheden. Op wie kun je dan beter vertrouwen dan op jezelf! Vaak zijn we dat vergeten. Iedereen is wijs en uniek. Tijdens de coaching sessies maak je daar weer contact mee. Er gaan nieuwe deuren open.
Straat: 1502
Postcode: 6605 AM
Plaats: Wijchen
Telefoon: 0618327654
E-mailadres: info@leefhappy.nl
Website: http://www.leefhappy.nl
Specialisatie: Bewustzijns coaching, mindfulness

Sta je wel een stil bij jezelf? Wat je doet en waarom je iets doet?

Vaak nemen we daar de tijd niet voor. We gaan pas naar een coach als we vastlopen. Dat is jammer. Het leven vraagt ongemerkt zoveel van ons. We schieten erbij in. Af en toe een duwtje in de rug kan geen kwaad. We worden geregeerd door de eisen van de buitenwereld. Voor je het weet zijn we jaren verder.

Tot je klachten krijgt. Die klein beginnen en steeds groter worden. Het leven dwingt je tot stilstand. En dan? Je vraagt je af: “Wat wil ik eigenlijk? Hoe ga ik verder?” Het goede nieuws is dat je hier bewust van kunt worden. In coaching ga jij keuzes maken die passen bij wie jij bent. Zodat jij je eigen pad kunt bewandelen.

Mijn naam is Inge Stikkelorum. Ik coach mensen om weer in zichzelf te geloven, en op hun eigen unieke manier zin te geven aan het leven. Ik werk vanuit een zijnsgerichte benadering. Ik noem mezelf bewustzijnscoach. Bewustzijn betekent voor mij dat ik mijn eigen keuzes maak en daar naar handel. Dat is niet altijd makkelijk. Wel heel vervullend. Het geeft zin aan mijn leven. Ik ben dan niet langer meer de speelbal van de omstandigheden.

Eigen keuzes maak je van binnenuit. Je weet dat omdat het juist voelt. Graag loop ik als coach een eindje met je mee in dit proces.

Bezoek mijn website www.leefhappy.nl voor meer informatie.

Volg ons

Copyright 2021 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | Sitemap