Inge van Veldhuijsen

Inge van Veldhuijsen


Coaching is een waardevolle investering in jezelf. Welke vraagstukken/ problemen keren telkens weer terug in je leven? Hoeveel tijd en energie gaat daarbij verloren? Wat is "lekker in je vel zitten"? Vitaal in het leven staan. Hoe we naar de wereld kijken wordt voor een groot deel bepaald door ons denken .Hoe denken we over onszelf, hoe denken we over anderen en hoe denken we over de wereld? Denken we in beperkingen of denken we in mogelijkheden? Bij Vita Coaching gaan we samen kijken naar deze vragen.
Straat: Graaf Floris V weg 36-11
Postcode: 3739NC
Plaats: Hollandsche Rading
Telefoon: 0626860730
E-mailadres: vitacoaching.nu@gmail.com
Website: http://
Specialisatie: Personal Coach, Bewustzijnsontwikkeling en Wandelcoaching

Coaching is niet om jou in een richting te sturen, maar het helder te maken dat er meerdere richtingen zijn en hoe je zelf de juiste keuzes kan maken.

“Een duidelijk inzicht krijgen zodat je verder kan in jouw zoektocht van wie je bent en waar je naartoe wil.”

Om je steeds te herinneren aan jouw doelen, en samen het pad uit te stippelen (en zo nodig aan te passen) om daar te komen.

Life Coach traject:
Ik begeleid je persoonlijke groei door te luisteren, vragen te stellen die je in staat stellen om op een andere manier naar jezelf en situaties te kijken en waar nodig te confronteren. Hierdoor leer je patronen te herkennen en te doorbreken en word je je bewuster van je doelen, kwaliteiten, dromen en verlangens.
Voorafgaand aan de Coach sessies vindt er een geheel vrijblijvend en gratis intakegesprek plaats van ongeveer 45 minuten. Hierbij kijken we samen of ik de juiste Coach voor jou ben. Het is erg belangrijk dat er een “klik” is tussen ons om een optimaal resultaat te halen uit de Coaching sessies. Tijdens de intake bespreken we wat jouw hulpvraag is zodat ik kan inschatten wat jij nodig heb.

WandelCoachen
Naast de gesprekken in de praktijkruimte is het ook mogelijk om Wandel Coach sessies te doen. Door de krachtige combinatie van coachen en bewegen in de natuur kom je sneller in contact met jezelf. Tijdens deze sessies wordt ook de natuur bij je coachvraag betrokken. Het blijft elke keer weer bijzonder hoe de natuur tijdens deze wandelingen symbolen laat zien die aansluiten op het gesprek en weer tot inzichten leiden.

De kosten voor het kennismaking/intake gesprek van 45 minuten is vrijblijvend en gratis.

Een coaching traject is meestal 5 to 8 sessies, van 5 kwartier per sessie.

Is jouw inkomen van een AOW, WW, bijstand, of student? Dan zijn de kosten besprekbaar en gebasserd op wat jij kan betalen.

Betaling van elk coachinggesprek moet contant betaald worden, direct na het gesprek.
Betaling van de coaching gesprekken geschiedt door facturatie aan het eind van ieder maand per email is bespreekbaar.

Tot 24 uur voor de afspraak is annuleren kosteloos, bij annuleren binnen 24 uur worden de kosten in rekening gebracht.

Sommige zorgverzekeraars vergoeden coaching- en counselingtrajecten. Neem voor de specifieke voorwaarden contact op met je zorgverzekeraar.

De Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Vita Coaching onderschrijft de ethische gedragscode en het klachtenreglement van de NOBCO.

Kwalificaties en ervaring:

  • Move a Mountain bewustzijnstraining –De opleiding leidt op tot professioneel coach en voldoet aan de kwaliteitscriteria van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).
  • Coaching academy – Leer gang Professioneel Coachen – methodieken
  • Social Psychology, Mindfulness, Personal Coaching, Resilience “The Science of stress Management”.
  • Erasmus Universiteit – Effectief communiceren en bevorder een win-win mentaliteit
  • MBTI – Myers-Briggs – Leadership & Behavioural Training
  • Zeer ervaren en competent in het inburgeren en acclimatiseren in andere landen en culturen; ik heb in Canada en in Nederland gewoond en gewerkt. Ik weet hierdoor hoe het is om op een emotioneel en psychologisch, maar ook praktisch niveau – soms met vallen en opstaan – een ander leven en een nieuwe carrière op te bouwen, inclusief het re-integreren in een andere maatschappij en cultuur.
Volg ons

Copyright 2023 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | Sitemap