Jose van Keken

José van Keken


Het schuurt en je kan er je vinger niet op leggen. Hoe kan het dat je ondanks je leuke baan, lieve partner, goede vrienden enz. niet tevreden bent? Waarom voelt het leven nooit helemaal compleet? Dit zijn vragen waar ik samen met jou naar kan kijken. Het antwoord zit al in jezelf. Ik spiegel wat er gebeurt en op die manier ontstaat er bij jou inzicht.
Straat: Vollenhovekade 2
Postcode: 3826EA
Plaats: Amersfoort
Telefoon: 0621291021
E-mailadres: jose@coachaandelaak.nl
Website: http://www.coachaandelaak.nl
Specialisatie: bewustzijnscoach/ levensfase coach/ wandelcoach
Levensvragen
  • Hoe wil ik mijn leven inrichten?
  • Hoe geef ik ruimte aan verlies en lijden?
  • Waar haal ik vreugde en geluk uit?
  • Wat vind ik belangrijk in mijn leven?
  • Hoe kan ik mijn grenzen beter aangeven?
  • Hoe vind ik tussen alle verplichtingen ruimte voor mezelf?

Het beste antwoord begint met inzicht.

Kun jij geloven dat als je jezelf op een dieper niveau leert kennen je meer geluk kunt ervaren? Wij mensen hebben in ons dagelijks leven slechts een beperkte mate van bewustzijn, hierdoor gaan we privé en op het werk vaak op dezelfde manier met conflicten om.

Durf jij het aan om te zien wat er nog meer bij je speelt? Je kan daar zicht op  krijgen. En met meer zicht op de thema’s die bij jou spelen kan je keuzes gaan maken.

 Een overgang naar een andere levensfase is een gebeurtenis. Waar loop jij tegenaan als student of jong volwassene, hoe ga jij om met moederschap of wat gebeurt er met jou als je in de overgang komt? Ik gebruik methodes die jou dichter bij je essentie brengen. Je leert contact te maken en te houden met wie jij diep van binnen bent. Op die manier kan je je eigen keuzes maken in roerige tijden.

Een coachgesprek bij mij is een mogelijkheid om uit de hectiek van alle dag te stappen, terug te kijken op het verleden en te dromen over de toekomst. Bovenal is het een moment om in het nu te zijn.

Mijn praktijk bevindt zich in de wijk vathorst in Amersfoort. Door de ligging is het mogelijk om tijdens het coachen naar buiten te gaan om een wandeling te maken. Het uitzicht op de polders geeft vanzelf een ruime blik. Door deze ruime blik ook naar binnen te richten kom je dichter bij je essentie.

Kijk op mijn website voor meer informatie over mogelijkheden en tarieven

Volg ons

Copyright 2022 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | Sitemap