Karin Koeman-Wichers

Karin Koeman-Wichers


Heb jij het idee dat je beperkt wordt in je handelen? Dat je geluk in je werk of privéleven bepaalt wordt door anderen? Dat je geen grip hebt op wat er zoal in je leven gebeurt? Ik ga graag met je op zoek naar oude patronen en overtuigingen die je belemmeren. Op basis van de inzichten die je krijgt, zul je meer ruimte gaan voelen om je eigen keuzes te maken. Op weg naar een gelukkiger en vrijer leven!
Straat: Domineestraat 2a
Postcode: 7391 GG
Plaats: Twello
Telefoon: 06-13853583
E-mailadres: info@puurpracht.nl
Website: http://puurpracht.nl
Specialisatie: Bewustzijnscoaching eventuele in combinatie klassieke homeopathie

Problemen kennen we allemaal, alleen ervaren we ze allemaal op een andere manier. Je persoonlijkheid speelt daarin een grote rol. Ervaringen, verwachtingen, overtuigingen maken dat we problemen op een bepaalde manier proberen op te lossen. Vaak wordt de oplossing voor een probleem in de buitenwereld gezocht. Terwijl we weten dat we de omstandigheden niet kunnen veranderen, vergeten we te kijken naar ons eigen aandeel in het probleem.

Door middel van bewustzijnsontwikkeling ga je op zoek naar jouw beperkende overtuigingen en aannames, zodat je meer ruimte gaat voelen. Want alleen vanuit die ruimte is er mogelijkheid om keuzes te maken. Keuzes die mogelijk anders zijn dan in het verleden, of hetzelfde maar dan bewust gemaakt. Op die manier zul je gaan ervaren dat je meer kunt leven in plaats van overleven.

Even voorstellen

Mijn naam is Karin Koeman, samen met jou ga ik graag op zoek naar jouw belemmerende overtuigingen en patronen die maken dat je je niet vrij voelt. Zodra je inzicht krijgt in die patronen, zul je merken dat de mogelijkheid bestaat om andere keuzes te gaan maken. Zie dat als een spel, krijg er plezier in om jezelf uit te dagen, zaken anders te benaderen. Iedere keer een stapje, het hoeft niet meteen 180 graden anders dan je altijd deed. Sta je zelf ook toe om in oude gedragingen terug te vallen. Het belangrijkste is dat je plezier gaat krijgen om met je patronen aan de slag te gaan. Daar help ik je graag mee op weg.

Coaching

In gemiddeld 6 tot 8 coachsessies van 75 minuten gaan wij samen de diepte in. Op deze manier vind jij zelf de antwoorden waarnaar je op zoek bent.

Waarden die ik belangrijk vind tijdens onze sessie zijn: eerlijkheid, oprechtheid en vertrouwen.

Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en humor maken we dat je onderweg kunt genieten van je zoektocht naar jezelf.

Wat anderen over mij zeggen

Mijn klanten, familie en vrienden beschrijven mij als betrokken, warm, betrouwbaar, sensitief en in staat om te scherp te spiegelen in een sfeer van veiligheid en vertrouwen. Ik gebruik in mijn coaching diverse hulpmiddelen om je op eigen kracht in beweging te brengen. Denk hierbij aan visualisaties en andere ervaringsgerichte oefeningen die onbewuste patronen, kwaliteiten en verlangens inzichtelijk maken.

Praktisch

Een coach traject start altijd met een vrijblijvende, gratis intake sessie waarin we kennismaken en jouw persoonlijke doel in kaart brengen. Hier kunnen we ook meteen ervaren of er een klik is. Kijk op puurpracht.nl voor de geldige tarieven. De coach sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte in Twello.

Is er een klik?

Ben jij nieuwsgierig naar hoe ik jou kan helpen om meer vrijheid in je werk en leven te ervaren? Lees meer op puurpracht.nl en neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking!

Hartelijke groet,

Karin Koeman

Volg ons

Copyright 2022 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | Sitemap