Kassandra Goddijn

Kassandra Goddijn


Het gebied tussen GGZ (psychisch lijden) en persoonlijke ontwikkeling is mijn werkveld. Durf jij daarin te bewegen? Ik begeleid met name, maar niet uitsluitend, volwassen KOPP/KVO: kinderen van ouders met psychische en/of verslavingsproblemen.


Plaats: Utrechtse Heuvelrug
Telefoon: 0343445500
E-mailadres: kassandra@koppcoaching.nl
Website: http://www.koppcoaching.nl
Specialisatie: Volwassen kinderen van ouder(s) met psychische- /verslavingsproblemen

Ik werk vanuit ervaringsdeskundigheid.

Zelf ben ik ook kind van ouders met psychische problemen. De visie die ik ontwikkeld heb op psychisch lijden is daardoor bottom-up, geworteld in mijn persoonlijke ervaringen. In plaats van top-down, komend vanuit de theorie.

Ik werk vanuit professionele nabijheid, niet vanuit professionele afstand. Dat kan ik doen omdat ik aan den lijve ondervonden heb hoe het is om onveilig gehecht te zijn, om een leven te moeten opbouwen op een slappe bodem. Doordat ik mijn eigen innerlijke landschap goed ken, ben ik mij bewust van mijn eigen kwetsbaarheden en daarmee van het risico op projectie.

 

Mijn uitgangspunten zijn eenvoudig.

Eén: je bent oké, precies zoals je bent. Al jouw gevoelens zijn zinvol en hebben betekenis. Al jouw gedragingen hebben een functie. Misschien zijn jouw gedragingen in het hier en nu niet altijd even adequaat en soms zelfs schadelijk voor jezelf en/of anderen, ze zijn of waren in jouw (vroegere) context functioneel.

Twee: psychische en psychiatrische problemen komen voort uit overlevingsstrategieën die nu, in je volwassen leven, niet meer adequaat zijn. Dat waren ze ooit wel. Om ze voorbij te kunnen groeien, is het nodig dat je je oordeel erover loslaat. Dat kan pas als je op een dieper niveau gaat begrijpen waarvoor je deze strategieën ooit nodig had.

Drie: je moet er contact mee maken vanuit de onderstroom. Voor zover de antwoorden in het cognitieve liggen, heb je ze waarschijnlijk al lang gevonden. De mens is echter meer dan cognitie. Ontwikkeling op spiritueel, emotioneel en fysiek gebied is essentieel om tot groei te komen.

 

Mijn opleiding is nooit af.

Ik ben opgeleid in ervaringsdeskundigheid door het leven zelf. In 2014 heb ik de coachopleiding van Move a Mountain afgerond. Daarna heb ik enkele meerdaagse trainingen bij Move a Mountain gedaan.

Tussen 2019 en 2021 heb ik mij gestort op het onderwerp trauma met studie bij o.a. Interakt in Tiel en zelfstudie via Wisdom of Trauma van Gabor Maté, Collective trauma healing van Thomas Hübl, een IZR-seminar met Franz Ruppert en een online studie bij NICABM.
Ik schreef het in 2021 uitgekomen boek VAN TABOE NAAR TRAUMABEWUST.
Tussen 2017 en 2020 deed ik de opleiding ‘Werken met liefdesenergie’ bij Piet Weisfelt.
In 2018 heb ik Basis 1 en 2 gedaan op het Centrum voor Leven en Intuïtie.
Ook in 2018: masterclass lichaamsgericht werken met trauma.
En verder: vele cursussen, workshops en trainingsdagen op het gebied van TA, Geweldloze communicatie, NLP, Gestalt, Opstellingenwerk.

Ik leer nog iedere dag en het is mijn verlangen om me een leven lang te blijven ontwikkelen!

 

Mijn praktische gegevens.

Mijn praktijk is gevestigd op de Utrechtse Heuvelrug en is gemakkelijk bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer.
Het intakegesprek kost €50. De sessies van anderhalf uur kosten vervolgens €120 inclusief BTW. Ook sessies per Zoom of e-mail zijn eventueel, in overleg, mogelijk.

Kijk voor meer informatie op mijn website, www.koppcoaching.nl.

Volg ons

Copyright 2022 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | Sitemap