Kassandra Goddijn

Kassandra Goddijn


Het gebied tussen psychiatrie en persoonlijke ontwikkeling is mijn werkveld. Durf jij daarin te bewegen? Ik begeleid met name, maar niet uitsluitend, volwassen KOPP/KVO: kinderen van ouders met psychische en/of verslavingsproblemen.


Plaats: Utrechtse Heuvelrug
Telefoon: 0343445500
E-mailadres: kassandra@koppcoaching.nl
Website: http://www.koppcoaching.nl
Specialisatie: Volwassen kinderen van ouder(s) met psychische- /verslavingsproblemen


Ik werk vanuit ervaringsdeskundigheid.

Zelf ben ik ook kind van ouders met psychische problemen. De visie die ik ontwikkeld heb op psychische / psychiatrische problematiek is daardoor bottom-up, geworteld in mijn persoonlijke ervaringen. In plaats van top-down, komend vanuit de theorie. En ze blijkt overeen te komen met die van de beweging De Nieuwe ggz.

Ik werk vanuit professionele nabijheid, niet vanuit professionele afstand. Dat kan ik doen omdat ik aan den lijve ondervonden heb hoe het is om onveilig gehecht te zijn, om een leven te moeten opbouwen op een slappe bodem. Doordat ik mijn eigen innerlijke landschap goed ken, ben ik mij bewust van mijn eigen kwetsbaarheden en daarmee van het risico op projectie.

 

Mijn uitgangspunten zijn eenvoudig.

Eén: je bent oké, precies zoals je bent. Al jouw gevoelens zijn zinvol en hebben betekenis. Al jouw gedragingen hebben een functie. Misschien zijn jouw gedragingen in het hier en nu niet altijd even adequaat en soms zelfs schadelijk voor jezelf en/of anderen, ze zijn of waren in jouw (vroegere) context functioneel.

Twee: psychische en psychiatrische problemen komen voort uit overlevingsstrategieën die nu, in je volwassen leven, niet meer adequaat zijn. Dat waren ze ooit wel. Om ze voorbij te kunnen groeien, is het nodig dat je je oordeel erover loslaat. Dat kan pas als je op een dieper niveau gaat begrijpen waarvoor je deze strategieën ooit nodig had.

Drie: je moet er contact mee maken vanuit de onderstroom. Voor zover de antwoorden in het cognitieve liggen, heb je ze waarschijnlijk al lang gevonden. De mens is echter meer dan cognitie. Ontwikkeling op spiritueel, emotioneel en fysiek gebied is essentieel om tot groei te komen.

 

Mijn opleiding is nooit af.

Ik ben opgeleid in ervaringsdeskundigheid door het leven zelf. In 2014 heb ik de coachopleiding van Move a Mountain afgerond. Daarna heb ik enkele meerdaagse trainingen bij Move a Mountain gedaan en ik doe in 2017/2018 de opleiding ‘Werken met liefdesenergie’ bij Piet Weisfelt.
Ik leer nog iedere dag en het is mijn verlangen om me een leven lang te blijven ontwikkelen!

 

Mijn praktische gegevens.

Mijn praktijk is gevestigd op de Utrechtse Heuvelrug en is gemakkelijk bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer.
Het intakegesprek is gratis. De sessies van anderhalf uur kosten vervolgens €80 exclusief BTW. Ook sessies per Skype of e-mail zijn eventueel, in overleg, mogelijk.

Kijk voor meer informatie op mijn website, www.koppcoaching.nl.

Volg ons

Copyright 2019 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | webdesign Growing Energy | Sitemap