Loes Meijlink

Loes Meijlink


Verlang jij naar meer energie en een nieuwe, eigen koers in je werk of privé leven? Mijn naam is Loes Meijlink, ik help mensen energie los te maken, hun sprankelende kern te herontdekken en verandering te realiseren.


Plaats: Bilthoven
Telefoon: 0611799488
E-mailadres: loes@thesparkcompany.nl
Website: https://www.thesparkcompany.nl/
Specialisatie: Loopbaan Coaching, Life Coaching, Leiderschapsontwikkeling

Jouw ‘Spark’

Verlang jij naar meer energie in je werk of privé leven? Mijn naam is Loes Meijlink, ik help mensen energie los te maken, hun sprankelende kern te herontdekken en verandering te realiseren. Daartoe breng ik het beste van Oost en West samen.

East meets West

In mijn werkwijze koppel ik Oosterse filosofieën aan de Westerse psychologie. In gemiddeld 6 tot 8 coachsessies van 75 minuten gaan wij samen de diepte in. Op deze manier vind jij zelf de antwoorden waarnaar je op zoek bent.

Get Loose! 

Los laten van wat je belemmert en wat losser worden in je denken en voelen is de eerste stap naar verandering. Ik noem dit wel eens ‘Get Loose!’ In mijn eigen persoonlijke ontwikkeling is dit ook een belangrijk thema: mezelf laten zien en kleur bekennen, op mijn eigen manier. Waarden die voor mij belangrijk zijn zijn levenslust, avontuur en creativiteit.

Hoe anderen mij ervaren

Mijn klanten, familie en vrienden beschrijven mij als enthousiast, levenslustig, sensitief en betrouwbaar. Ik neem het coachvak en de problemen die mijn cliënten ervaren zeer serieus, tegelijkertijd zijn de coachsessies ook luchtig van karakter door de humor die ik in breng.

Praktisch

Een personal coach traject start altijd met een vrijblijvende, gratis intake sessie waarin we kennismaken en jouw persoonlijke doel in kaart brengen. Hier kunnen we ook meteen ervaren of er een klik is. Neem contact op voor mijn tarieven (zakelijk vs. particulier). De coach sessies vinden plaats in de regio Utrecht.

Is er een klik?

Ben jij nieuwsgierig naar hoe ik jou kan helpen om meer energie en plezier in je werk en leven te ervaren? Lees meer op www.TheSparkCompany.nl en neem contact met me op voor een offerte of een vrijblijvende kennismaking!

Hartelijke groet,

Loes Meijlink

 

Loes@TheSparkCompany.nl, 06 11799488

Volg ons

Copyright 2022 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | Sitemap