Marieke Zon

Marieke Zon


Coaching voor advocaten en andere professionals. Coaching helpt je om meer ruimte te ervaren en om jezelf te ontwikkelen. Het geeft je inzicht in je eigen gedrag en wat je werkelijk wil in je leven, wat het belangrijkste voor je is. Als coach ben ik respectvol, concreet en waar nodig confronterend. Mijn achtergrond als advocaat, mediator en ondernemer is waardevol bij het begeleiden van advocaten en andere professionals. Vragen? Bel me gerust op 06 21 808 608 of mail naar zon@zonmediation.nl.
Straat: Regenboogstraat 1
Postcode: 1411 RP
Plaats: Naarden
Telefoon: 06 21 808 608
E-mailadres: zon@zonmediation.nl
Website: http://
Specialisatie: Advocaten en andere professionals

De advocatuur is een boeiend en veelzijdig vak. De druk is groot. Clienten willen snel en hoogwaardig advies, kantoor stelt een hoge urennorm, de Orde stelt hoge eisen aan (permanente) opleiding. Ook andere professionals ervaren een vergelijkbare druk. Vaak maak je carrière in een periode waarin vaak ook je gezin groeit. Ook kom je voor vragen te staan zoals wil je wel of juist niet de maatschap in, of zit je al in een maatschap en loopt het daarin anders dan je zelf graag zou willen.

Hoe ga je om met de stress die je ervaart? Hoe houdt je alle ballen in de lucht en hoe zorg je dat het ook nog gezellig blijft thuis en dat je relatie inhoudelijk goed blijft? Wie zorgt er eigenlijk voor jou zelf? Neem je nog wel regelmatig de tijd om eens op afstand te bedenken wat je diep van binnen werkelijk wil? Welke keuzes zou je eigenlijk willen maken? Wat heb jij nodig om stappen te durven zetten?

In de hectiek van het dagelijks leven kun je zakelijk en/of privé aanlopen tegen blokkades die vaak al in je jeugd zijn ontstaan. In coaching creëer je de ruimte om in te zien waar je eigenlijk tegen aan loopt en leer je daar op een andere manier mee om te gaan.

Een coachtraject bestaat uit een gratis intakegesprek en vervolgens (afhankelijk van de coachvraag en het verloop van de coaching) ongeveer zes gesprekken van een uur in mijn kantoor in Naarden Vesting. Desgewenst kunnen ook afspraken worden gemaakt over coaching op locatie.

Mijn tarief voor coaching is € 100 ex btw voor particulieren en €250 ex btw als de werkgever of BV het traject betaalt.

Heb je hier nog vragen over of wil je eerst nog overleggen, bel me dan gerust op 0621 808 608.

Hartelijke groet, Marieke Zon

Volg ons

Copyright 2022 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | Sitemap