Martine van der Horst

Martine van der Horst


Herken je dat? Je bent vaak moe, je moet veel van jezelf en je lijkt maar nooit tevreden. Je bedenkt altijd wel iets nieuws, altijd iets wat je moet. En wanneer je datgene dan hebt bereikt, heb jij het volgende alweer bedacht. Alsof er voorwaarden aan jouw geluk zijn verbonden. Uit eigen ervaring weet ik hoe dat voelt en ik weet ook dat het anders kan!


Plaats: Apeldoorn

E-mailadres: info@tiniespreekt.nl
Website: http://www.TinieSpreekt.nl
Specialisatie: Bewustzijnscoaching - Voor wie zichzelf wil leren kennen

Zonder dat jij het je beseft ben je veel meer dan je denkt. Jij bent “ik” gaan zeggen tegen hoe jij je presenteert maar er is nog zoveel meer! Samen met jou wil ik graag op ontdekking naar al jouw kwaliteiten. Tijdens deze ontdekkingstocht leer je te begrijpen waarom jij de dingen doet zoals je ze doet en waarom jij bepaalde keuzes maakt. En zo leer jij jezelf steeds een beetje beter begrijpen en leer je keuzes te maken om het ook eens anders te doen. Hierdoor kom je meer in balans, begrijp je beter wat je nodig hebt en weet je wat goed voor jou is.

Wil jij graag met een professionele coach op ontdekkingstocht? Dan maak ik graag een keer kennis! In het kennismakingsgesprek bepalen wij samen waar jouw behoefte ligt. Ik maak dan een op maat gemaakt traject voor jou. 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer over mij weten? Op mijn website vind je meer informatie over mij en over het ontstaan van TinieSpreekt. Via het contactformulier op mijn website kun je contact met mij opnemen. Uiteraard mag je ook telefonisch of per mail contact met mij opnemen.

Volg ons

Copyright 2023 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | Sitemap