Mascha Tjakkes

Mascha Tjakkes


Ik geloof erin dat iemand na een teleurstelling of tegenslag, als z’n wereld op z’n kop staat, recht heeft om een manier te vinden die bij hem/haar past om zo verder te kunnen gaan. • Inzicht in jezelf helpt écht: 100% sure • Juist bij tegenslag komt het écht aan op je eigen kwaliteiten, WANT: • Die helpen je om je veerkracht te vergroten • Die helpen je om compassie te hebben met jezelf • Die helpen je om stap voor stap de moeilijke momenten beter aan te kunnen • Die helpen je om op adem te komen waardoor je simpelweg weer oog kan hebben voor je eigen kleine geluksmomenten • Door bewust te zijn van jezelf vind je je eigen weg om mee te bewegen • Dan wordt de tegenslag een onderdeel van jou en wordt het verweven met je leven • En groei je!
Straat: Narcisstraat 14
Postcode: 6971 AW
Plaats: Brummen
Telefoon: 06-29072094
E-mailadres: info@maschatjakkes.nl
Website: http://www.maschatjakkes.nl
Specialisatie: life coaching, bewustzijn coaching, trauma coaching

Onverwachts kun je te maken krijgen met een verandering, waar je het moeilijk mee hebt. Denk bijvoorbeeld aan een verkeersongeluk waarna je lichamelijke klachten ondervindt. Je wilt hetzelfde blijven doen als voor het ongeluk, maar als je dit doet dan is dat teveel voor je. En dat doet je pijn. Of je voelt je moe en uitgeblust, waarbij anderen van alles van je willen en je pushen. Je voelt je niet begrepen.
Na een onwelkome verandering help ik jou graag. Samen stil staan bij de vragen: Wat is er gebeurd? Hoe reageerde jij? Wat ben je gewend om te doen in het verleden? En wat ervaar je nu in dit moment? En als je van een afstandje kijkt, wat zie je dan? Samen met jou ga ik op verkenning om op een andere manier te kijken. Want je bént niet die onwelkome verrassing; het gaat erom hoe jij je tot die verandering verhoudt. Hoe jij nu leeft hoeft niet de optelsom te zijn van wat je in het verleden meemaakte en hoe je toen handelde. Er is méér mogelijk.

Ik begeleid mensen die mentaal vastlopen na tegenslag of veranderde omstandigheden (bijvoorbeeld verlies van baan, scheiding, rouwverwerking).  Of op een andere manier onzeker zijn. Denk ook aan mensen die op de tenen lopen of overspannen zijn.

Tijdens de coaching bied ik  een veilige omgeving waarin je ervaringen kunt opdoen in onder andere visualisatie, overdenking en rollenspel. Zelf inzichten krijgen, waarbij mogelijkheden oplichten om het leven beter aan te kunnen. Naar binnen durven kijken in je hart. Dat geeft groei: Groei in eigenheid. En dáár word je blij van!
Deze begeleiding bied ik vanuit oprechte interesse en betrokkenheid voor jou als mens. Ik nodig je graag uit. Ik ben bereikbaar op t. 06-29072094 of via e-mail info@mascha.tjakkes.nl.

Volg ons

Copyright 2023 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | Sitemap