Raymond Koek

Raymond Koek


Ik ben Raymond Koek Ben je op een kantelpunt in je leven terecht gekomen in werk of relaties en/ of worstel je met de vraag :" hoe nu verder?" Of belemmeren stress of conflicten je in werk en/of relaties ? Door middel van o.a. visualisaties en gestalttherapie help ik je verder en kijk ik samen met jou naar meer mogelijkheden. Met als resultaat; meer rust en zelfvertrouwen. En meer persoonlijke ontwikkeling. Welke vraag of vragen heb jij?
Straat: Westerstraat 9
Postcode: 8011CD
Plaats: Zwolle
Telefoon: 06-52458270
E-mailadres: raymondkoek@gmail.com
Website: http://
Specialisatie: Personal Coach


Binnen mijn eigen bedrijf merkte ik dat ik al een geruime periode minder gemotiveerd raakte en zelfs lichamelijk klachten ontwikkelde.

Daar is mijn zoektocht begonnen naar ; wat maakt dat ik tegen dingen aan loop, waarom lopen bepaalde contacten stroever dan anderen en waar liggen mijn kwaliteiten.

Na een zoektocht, een loopbaan coachtraject, en het volgen van de Move a Mountain Coachopleiding ben ik bewuster geworden van mijn valkuilen en heb mij methodes eigengemaakt om niet alleen mezelf maar ook anderen te helpen.

Dit doe ik door middel van o.a. meditatie, lichaamswerk, gesprekken en visualisaties.

Waar ik voor sta is aansluiten bij mijn klant, het hervinden van je rust en zelfvertrouwen.

Voor je aan coachgesprekken begint, houden we een informatief intakegesprek. Dat gesprek is bedoeld voor een eerste verkenning van jouw coachvraag/coachvragen en om te beoordelen of er een wederzijdse klik is.

Duur van coaching is gemiddeld 8 gesprekken, nagelang de vraag/vragen.

Mijn werktijden: Maandag de hele dag, dinsdag alleen ’s middags, en woensdagavond.

Tarief is 125€ incl.BTW per gesprek.

Volg ons

Copyright 2019 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | webdesign Growing Energy | Sitemap