Sjoerd Barends

Sjoerd Barends


Een wens, een probleem, zelfs een aarzeling bij jou is een uitdaging voor mij. Het zegt me dat je in beweging bent of wilt komen. Ik wil je daarbij helpen, je staat er niet alleen voor! Door te spiegelen laat ik je het antwoord vinden, dat draag je namelijk al bij je. Ik ondersteun en begeleid je op de weg ernaartoe. We maken samen afwegingen, bespreken je twijfels en zetten je vragen op een rij. Mijn drijfveer als coach is mensen verder helpen in deze zoektocht.
Straat: Van Ostadelaan 10
Postcode: 1412JJ
Plaats: Naarden
Telefoon: 06-51526829
E-mailadres: sjoerd@barendscoaching.nl
Website: http://www.barendscoaching.nl
Specialisatie: Systemisch werken, Familieopstellingen, Oplossingsgericht coachen, NLP

In een oriënterend gesprek kijken wij of er een klik is en onderzoeken we welke vragen je hebt en wat je op dat moment bezighoudt. Aan de hand daarvan stellen we een plan op.

Naast de reguliere coachingstechnieken kan ik waar mogelijk ook een visualisatie en diverse representatietechnieken inzetten.

Ik ben geduldig, straal rust uit en handel veelal uit intuïtie. Ik heb oprechte interesse en belangstelling in mensen en luister zonder oordeel. Ik ben iemand met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, dat gepaard gaat aan integriteit.

Ik word gezien als een warm mens. Èn, je kunt bij mij volledig jezelf zijn!

Wanneer wij een committent aangaan, dan zal ik er met mijn volledige aandacht en inzet voor je zijn!

Volg ons

Copyright 2022 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | Sitemap