Susan Feijen

Susan Feijen


House of Progress is gespecialiseerd in de (persoonlijke) begeleiding van personen (volwassenen en kinderen) of organisaties om hun maximale potentieel te ontdekken en te ontsluiten. Dit gaat middels bewustzijnsontwikkeling en het werken met energie, waarbij gebruik gemaakt wordt van systemisch werk (familie-, generatie-, verlangens- of organisatieopstellingen), coaching technieken en gestallt therapie. Daarnaast verzorgt House of Progress trainingen op maat voor organisaties rondom de thema’s leadership-, merk- en organisatie- en teamontwikkeling en bedrijfscultuur. En ff sparren kan ook altijd…
Straat: Nicolaas van der Laanstraat 33
Postcode: 2013BL
Plaats: Haarlem
Telefoon: 06-55738552
E-mailadres: info@houseofprogress.nu
Website: http://www.houseofprogress.nu
Specialisatie: bewustzijnsontwikkeling & systemisch werk

Coaching- een goed idee!

Wat ik je vooraf vooral wil vertellen is dat niets Moet en alles Mag.

Of je éen of meerdere keren wil komen, een traject wil opstarten of bedenkt dat het allemaal niet bij je past, alles is goed.

Laat me je vertellen wie ik ben, hoe ik werk, maar vooral wat ik voor jou kan betekenen!

Twijfel je nog na het lezen van de website op www.houseofprogress.nu of heb je nog vragen, schroom dan niet om contact met me op te nemen zodat we samen kunnen bekijken wat ik voor je kan doen.

Je kunt ook nog even een blik werpen op mijn instagram (www.instagram.com/houseofprogressbysusan) om mij op een andere manier te leren kennen.

Ik spreek je graag,

X Susan

Volg ons

Copyright 2023 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | Sitemap