Susanne Zbinden

Susanne Zbinden


Ik vind alle mensen mooi. Ongeacht je levensloop, functie, zelfbeeld of reden dat je coaching zoekt. Voor mij ben je meer dan het deel van jezelf dat je al kent. Ik geloof dat je meer bent dan het deel dat je tot nu toe hebt ontwikkeld. En dat je nog veel meer in je hebt. En dat daar heel veel moois in zit, prachtigs. Minder leuke dingen trouwens ook, maar ook dat hoort bij jou en daar schrik ik niet voor terug. Vanuit deze twee uitgangspunten werk ik: je bent mooi zoals je bent en je bent nog veel meer dan je tot nu toe weet.
Straat: Koningin Wilhelminalaan 13
Postcode: 7433CD
Plaats: Deventer
Telefoon: 06-51119494
E-mailadres: susanne@tombolo.nl
Website: http://www.tombolo.nl
Specialisatie: affiniteit met technisch denkenden

Je ratio en je denken brengen je veel, maar niet alles. Soms werken je vaardigheden, gedachten en acties die je normaal gesproken zo behulpzaam zijn, niet meer. Je loopt tegen je grenzen aan. Dat kan in je werk zijn, of in je privé situatie. Het kan aanvoelen als iets kleins of het kan je hele leven beheersen. Het kan heel concreet zijn, of een algemeen gevoel dat het niet goed loopt. Hoe dan ook, je staat op het punt om er professionele hulp bij te halen.

Met mij ga je op zoek naar antwoorden en oplossingen die voor jóu werken. Ik kan ze niet geven aan je, ze zijn namelijk te vinden in jou en ze zijn uniek voor jou, maar ik kan wel met je op zoek. Dat doe ik door vragen te stellen, werkvormen te kiezen die passend zijn en je te spiegelen wat ik ervaar. En vooral naast je staan, te luisteren en je écht te zien. Ik bied een omgeving waar we jouw vraagstuk in alle openheid en veiligheid kunnen onderzoeken.

In mijn coaching gebruiken we drie ingangen om jouw antwoorden te vinden:

  • Je ratio, je denkprocessen, je cognitieve vermogens om te begrijpen wat er gebeurt, hoe de situatie eruit ziet, welke patronen er zijn. Dit spreek je zelf waarschijnlijk ook al aan om situaties het hoofd te bieden. Doordat ik net andere vragen stel, kun je andere denkrichtingen inslaan, impliciete overtuigingen helder maken en achter je laten.
  • Je onderbewuste. Je kent het wel, die momenten dat je opeens een heldere ingeving hebt of de dingen heel scherp ziet. Ze komen uit je onderbewuste. En daar ligt nog veel meer wijsheid opgeslagen. Middels visualisaties haal je je onderbewuste via beelden naar je bewuste en kunnen we de wijsheid ervan gebruiken.
  • Je lijfelijke ervaringen. Ook je lichaam heeft veel informatie in zich. Je kent misschien het gevoel van een hoge hartslag en klamme handen als je zenuwachtig bent. Of van totale ontspanning na een goede nachtrust. In je lijf zijn continu signalen die aangeven hoe je je voelt, hoe je je écht voelt en niet het verhaal dat je ratio er van maakt. Door aandacht te geven aan die signalen, krijgen we een completer beeld.

De combinatie van deze drie wijsheden leidt tot inzichten die je van tevoren niet kan bedenken. En die leiden tot antwoorden op jouw coach vraag. Mijn taak is om jou hierin te begeleiden, zodat we samen een doorgang vinden in hetgeen waar jij tegenaan loopt.

Praktisch

Mijn coachpraktijk is in Culemborg. Als je meer informatie wilt zou ik het fijn vinden als je me mailt of belt, dan kan ik je informatie op maat bieden.

Het coachtraject start altijd met een intakegesprek. Daarin verkennen we jouw vraag en kijken we van beide kanten of er een klik is.

Een sessie duurt 75 minuten. Een traject duurt meestal 3 à 4 maanden.

Volg ons

Copyright 2023 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | Sitemap