Thomas van der Knaap

Thomas van der Knaap


Bewustzijnsontwikkeling is voor mij van grote betekenis geworden. Niet meteen. Ik had mijn leven immers ‘goed op de rit’ zoals dat heet. Tegelijkertijd ervaarde ik weinig vrijheid en plezier en was ik vooral bezig met ‘later’ in plaats van nu. In mijn ontwikkeling als coach heb ik mijzelf beter leren kennen. Zo heb ik ervaren dat ik vooral beredeneerde met het hoofd. Terwijl de meeste antwoorden op vragen niet in je hoofd maar in je buik te vinden zijn. Alhoewel er altijd weer nieuwe vragen zijn heeft coaching mij enorm geholpen. Want, in presteren was ik al wel goed. Genieten en leven heb ik daar inmiddels ruimschoots aan toegevoegd. Bewustzijnsontwikkeling heeft veel voor mij betekent en dat doet het natuurlijk nog steeds. Ik vind het ontzettend mooi anderen deze ervaring ook te bieden en te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en groei. Naast mijn baan als leidinggevende bij een infrabedrijf begeleid ik dan ook een beperkt aantal coachklanten in hun persoonlijke ontwikkeling.Telefoon: 0615836692
E-mailadres: info@messy-head.nl
Website: http://
Specialisatie: Spanning & stress / gedragsverandering / persoonlijke effectiviteit

Messy-Head Coaching
Wat goed dat je de tijd neemt om je te oriënteren op een coach. Coaching lijkt soms wel een modewoord. Coaches zijn er natuurlijk ook in veel verschillende varianten. Als coach kan ik je helpen bij het ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling en groei.

Jouw onderwerp
De reden dat je dit leest kan uiteenlopend zijn. Misschien ervaar je spanning of stressklachten thuis of op je werk. Heb je twijfels, over relaties, vriendschappen of over ‘of dit alles is’. Mogelijk herken jij je in deze voorbeelden of spelen er voor jou hele andere onderwerpen. De antwoorden op jouw vragen zitten al in je. Je kunt er alleen nog niet bij. Ik ondersteun je graag in het verder ontwikkelen van jouw bewustzijn en daarmee ook het vinden van antwoorden of richting.

Oprechte aandacht
Graag luister ik naar jouw verhaal. Krijgen we zicht op hoe je bent gevormd en ontwikkeld en op wat je wenst. Om vervolgens te onderzoeken naar hoe dat voor jou waarheid kan worden. Op praktische wijze, in een gesprek, waarin de volle aandacht is voor jouw verhaal. Anderzijds is niet alles met alleen het hoofd op te lossen. Als onderdeel van onze gesprekken zet ik methoden en technieken in zoals bijvoorbeeld meditatie en visualisatie. De aanpak waarmee ik werk is onder andere gebaseerd op Oosterse- (‘zijn’) en Westerse (‘worden’) psychologie.

Hoe gaat het in zijn werk?
Voorafgaand aan een coachtraject gaat een intakegesprek. Om kennis te maken, zicht te krijgen op jouw coachvraag en zodat we kunnen bepalen of er een ‘klik’ is om met elkaar aan het werk te gaan. Een coachtraject bestaat doorgaans uit 5 tot 8 gesprekken van 75 minuten. De coachgesprekken vinden in principe plaats in Rotterdam Centrum. Andere locaties zijn, in overleg, ook mogelijk.

Tijd op Tiengemeten
Met ‘Tijd op Tiengemeten’ organiseer ik coachgesprekken op een unieke locatie in de natuur in de Hoekse waard. Hier is het mogelijk een gesprek te hebben tijdens een wandeling of zittend op de plek die jij het mooiste vindt in het landschap. Met de boottocht naar en van Tiengemeten stap je letterlijk uit de hectiek van alle dag. Deze sessie duurt langer. Het intake gesprek voeren we vooraf een locatie in Rotterdam, waarna we de mogelijkheden voor dit programma bespreken.

Contact
Voor een meer informatie, of het plannen van een intakegesprek kun je contact met mij opnemen via: info@messy-head.nl / 06-16836692

Volg ons

Copyright 2022 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | Sitemap