De Onthulling: wacht niet langer en leef voluit

Je hebt al een aantal stappen gezet op de weg van de ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap. En je begint het steeds meer te beseffen: het geheim zit hem niet zozeer in werken aan jezelf, maar in het rust vinden in wie je ten diepste bent. Je voelt dat daarin een enorme hoeveelheid aan inspiratie ligt verscholen, klaar om voluit en krachtig naar buiten te stromen.

De Onthulling biedt je de kans! Deze zomerworkshop nodigt je op een lichtvoetige manier uit om met je innerlijke rijkdom naar voren te treden en om zichtbaar te worden met je hele wezen. Durf je eigen waarheid te leven in het hier en nu, los van je verleden of toekomst. Trefwoorden in deze nazomerweek zijn eenvoud, openheid, toegewijde aandacht en vooral heel veel plezier.

Voor wie

De Onthulling is bedoeld voor iedereen die de diepe behoefte voelt zijn of haar authentieke ik te laten zien, zich letterlijk te ontvouwen.

Resultaten

Na de Onthulling durf je te vertrouwen op je innerlijke wijsheid als basis voor alles wat je doet. Je kunt jouw visie op het leven vertalen naar je functioneren, zowel persoonlijk als in je werk. Kwaliteiten als wijsheid, liefde, mededogen en wilskracht durf je vrijuit tot uitdrukking te brengen.

Zaken die aan de orde komen

Zelfinzicht, wilskracht, de stem van je hart, ontvouwing.

Werkvormen

Theorie, visualisaties, oefeningen, lichaamswerk, meditatie en enkele werkvormen ontleend aan het theater.

Maximaal aantal deelnemers

Er wordt gewerkt in groepen met een maximum van 15 deelnemers.

Duur

De onthulling duurt 5 aaneengesloten dagen.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan via contact.

Prijs

€ 1.350,- € 635,- € 1.985,-
deelname accommodatie totaal

Prijzen Particulieren

Voor particuliere deelnemers gelden aangepaste tarieven. Je kunt hierover contact opnemen met ons kantoor.

Fiscus betaalt mee!

De kosten van de opleidingen van Move a Mountain worden door de Belastingdienst erkend als beroepsopleiding en zijn daarom fiscaal aftrekbaar als studiekosten.

De aftrek van scholingsuitgaven zou worden afgeschaft per 1 januari 2018. Dit stond al op losse schroeven, maar is nu uitgesteld tot 2019. In de plaats van de fiscale aftrek van scholingsuitgaven komt een nieuwe regeling in de vorm van scholingsvouchers. Deze regeling moet nog verder worden uitgewerkt.

Rekenvoorbeeld

De belastingdienst hanteert een drempel van € 250,-. De kosten boven deze € 250,- zijn tot een maximum van € 15.000 per jaar aftrekbaar.

Rekenvoorbeeld:
Stel je volgt de Coachopleiding en betaalt 42% loonbelasting, dan zijn de netto opleidingskosten € 2.367,- in plaats van € 3.900,-

Coachopleiding € 3.900,-
Drempel € 250,-
Bedrag voor belasting aftrekbaar € 3.650,-
Fiscaal voordeel bij 42% inkomstenbelasting € 1.533,-
Netto kosten van de opleiding € 2.367,-
Lees meer over scholingsaftrek op de site van de belastingdienst

zzp-ers en ondernemers kunnen de opleidingen van de bruto omzet aftrekken en komen daardoor ongeveer op bovengenoemde rekensom uit.


Prijzen per 1 augustus 2017.
De prijzen voor trainingen zijn vrijgesteld van BTW.
Voor individuele coachingssessies wordt 21% BTW berekend.

Datum

Training / workshopDatum
De Onthulling
5 dagen
In 2017 niet op de agenda

Veel gestelde vragen

Het is een echte zomerworkshop. Ontspannen, ontvouwen, ontwikkelingen, uitdijen; dat gaat nou eenmaal een stuk beter als de temperatuur behaaglijk is. Het programma wordt voor een deel buiten uitgevoerd en de kans op mooi weer is in augustus groot. Het is heerlijk om de zomer af te sluiten met 5 dagen helemaal voor jezelf.

De Onthulling is bedoeld voor iedereen die de diepe behoefte voelt zijn of haar authentieke ik te laten zien, zich letterlijk te ontvouwen. Je hoeft je niet voor te bereiden op deze workshop en je hoeft ook geen “vooropleiding” te hebben op het gebied van bewustzijnsontwikkeling. Het belangrijkste is dat je een verlangen voelt om helemaal jezelf te willen zijn.

Reacties

Je doet ons en toekomstige deelnemers een groot plezier wanneer je jouw ervaring(en) met deze training/workshop hier achter laat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 reacties op “De Onthulling: wacht niet langer en leef voluit”

 1. Dank lieve Huib en Eef voor de begeleiding van dit mooie programma! Zoals altijd inspirerend en inzicht gevend! Heb ook genoten van jullie liefdevolle en professionele begeleiding. Ook dit programma is een aanrader voor een ieder die persoonlijk wil groeien! Dank, dank, dank! Lieve groeten, Sandra

 2. De warmhartige en hartverwarmende begeleiding is zalig, de locatie uitstekend. En er is meer. Het is een reis op het ritme van de tijd. Tijd die je vrijmaakt voor jezelf. Hij vertraagt, verkruimelt, wiekt open. In de ruimte die ontstaat rijzen gedachten op. En gevoelens. Ze deinen, klotsen, woorden ontspinnen. Schuifelen tussen de wirwar van woorden, gedachten, gevoelens. En het land betreden dat daar achter ligt. Het land van bevrijding, waarin troebel water bezinkt. Tranen vloeien, tranen van inzicht. Associaties drijven boven. Het water, de bron van het bestaan, verheldert. De onthulling begint.

 3. Lieve Eef en Huib,

  Het was weer erg bijzonder om deze workshop mee te maken. De manier waarop jullie dit hebben mogelijk hebben gemaakt is echt,geweldig ! De authentieke ik heb ik gezien. Een veilige setting met interessante deelnemers. Bedankt Eef en Huib voor de nieuwe inzichten, de wijze lessen en de prettige sfeer! Een aanrader dus.

 4. Ik heb tijdens de Onthulling enorm genoten van alle interactie en verbinding. En ik heb mezelf verbaasd met onvermoede kanten. De begeleiding van Eef en Huib was heel fijn en hetzelfde gold voor de entourage. Een aanrader!

 5. Lieve Eef en Huib,

  Wat een prachtige workshop die ik als een zeer fijne vakantie heb ervaren.

  Ik voel me gegund, bevoordeeld en vereerd om deze dagen mee te mogen zijn.

  Ik heb zeer leuke verrassende uitkomsten gehaald. Deze workshop heeft voor mij meer dan de gewenste resultaten geleverd.

  Mijn dank voor de liefde volle begeleiding

  Groetje Ahmed

Inschrijven De Onthulling: wacht niet langer en leef voluit

Training / workshop

De Onthulling: wacht niet langer en leef voluit

Persoonlijke gegevens

VrouwMan


Bedrijfsgegevens


Opmerking / vraag