Alfred Rave

Alfred Rave


Heb jij het gevoel dat je van alles moet? Moet van je partner, ouders, vrienden, collega's, leidinggevende of jezelf? Wil jij zijn wie je bent en niet zijn zoals anderen dat van jou verwachten? Een leven waarin jij keuzes maakt vanuit de dingen die voor jou belangrijk zijn? Als coach kan ik je daarbij helpen. Samen gaan we op zoek naar wie jij echt bent en ben ik jouw gids gedurende deze zoektocht.
Straat: Olsterweg 7B
Postcode: 7431 EH
Plaats: Diepenveen
Telefoon: 06-57590997
E-mailadres: randecoaching@gmail.com
Website: http://
Specialisatie: Personal coaching, bewustzijnsontwikkeling en wandelcaching

Je hebt de eerste stap gezet! Iets heeft je doen besluiten om daadwerkelijk op zoek te gaan naar een coach en iets trekt je aan in de visie die Move a Mountain hanteert. Als coach werk ik vanuit deze visie, maar mijn eigen ‘ ik’  zorgt ervoor dat ik hier op mijn eigen manier invulling aan geeft.

Als coach help ik jou bewust te worden van jouw patronen en de manieren waarop deze jou beïnvloeden. Door ontwikkeling van bewustwording zul je tot de ontdekking komen dat je meer keuzes hebt dan dat je voor mogelijk hebt gehouden.

Mijn werkgebied bestrijkt de Stedendriehoek; Apeldoorn, Deventer en Zutphen. In alle drie steden heb ik de beschikking over een coachruimte. Behalve ‘binnen’ aan het werk zijn kunnen we ook buiten aan de slag gaan. Dit doe ik in de prachtige omgeving van Diepenveen.

Een coachtraject vergt gemiddeld 6 tot 8 sessies. Ik start altijd met een intake sessie. Deze sessie is gratis. Als we besluiten om verder te gaan met een coachtraject dan kost iedere sessie (1 uur en 15 minuten) €75,00 ex. BTW.

Volg ons

Copyright 2022 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | Sitemap