Individuele Coaching: zelfkennis verbetert je functioneren

Soms merk je dat de kwaliteit van je functioneren onder druk staat. Je ervaart te veel stress, terugkerende conflicten of duidelijk minder motivatie. Je constateert dat het niet vanzelf overgaat en je wilt tijd nemen om stil te staan bij de oorzaken. Vaak hebben die te maken met omstandigheden op je werk of in je privéleven.

Individuele coaching van Move a Mountain brengt je weer in contact met je inspiratie en helpt je om adequaat gedrag te ontwikkelen in situaties die je moeilijk of onbevredigend vindt. Je hebt gesprekken met een individuele begeleider, die je op een aandachtige en vaardige manier spiegelt. Zo vind je je eigen antwoorden en zul je in staat zijn op een nieuwe manier met de dingen om te gaan.

Voor wie?

Individuele coaching is zinvol voor iedereen die is geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en in de verbetering van zijn of haar functioneren, zowel op het werk als in het privéleven.

Resultaten

Je hervindt je innerlijke rust en zelfvertrouwen en ontwikkelt meer mededogen voor jezelf en anderen. Je maakt contact met de bron van je inspiratie, waardoor je houding effectiever wordt en je antwoorden zult vinden op al lang sluimerende vragen.

Zaken die aan de orde komen

Zelfinzicht, zelfkennis, inspiratie, acceptatie, gedragsverandering.

Werkvormen

Gesprek, visualisaties, lichaamswerk, meditatie.

Duur

Een gemiddeld coachtraject bestaat uit 6 gesprekken van 5 kwartier. Afhankelijk van de aard van je vraag/vragen, kan het traject korter of langer zijn.

Bijzonderheden

Voor je aan coachgesprekken begint, houden we een kennismakingsgesprek. Dat gesprek is bedoeld voor een eerste verkenning van jouw coachvraag/coachvragen en om te beoordelen of er een wederzijdse klik is.
Wij hanteren de Move a Mountain gedragscode en het Move a Mountain klachtenreglement.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan via contact.

Prijs

€ 220,-
deelname

De prijzen voor trainingen zijn vrijgesteld van BTW.
Voor individuele coachingssessies wordt 21% BTW berekend.

Datum

Geen data gepland.

Veel gestelde vragen

Een mental coach is vooral gericht op de cognitieve kant. De mental coach helpt je om anders te gaan denken waardoor je je ook anders zult gaan voelen en anders zult gaan handelen. Dit kan heel behulpzaam zijn en in onze ogen is het ook beperkt. Je verandert iets aan de de buitenkant (soort make-up laag). Dat gaat een tijdje goed, totdat er iets gebeurt wat je weer helemaal in je oude patroon terugwerpt. In onze coaching kijken we daarom ook naar de ontstaansgrond van je denkpatronen en overtuigingen. Het is namelijk niet voor niets dat je precies zo denkt, voelt en handelt als je doet op dit moment in je leven. Het zou respectloos zijn naar wie je bent geworden om daar geen aandacht voor te hebben. En je zult gaandeweg ontdekken dat je ruimer bent dan je denkt en over meer kwaliteiten beschikt dan je denkt. Er verandert dus zeker wat, alleen via een andere weg dan je gewend bent. Niet door te moeten veranderen maar juist door te beginnen met accepteren dat het nu is wat het is. Dat is het begin van blijvende verandering.

Dit is altijd in overleg met jou.

Een gemiddeld coachingstraject bestaat uit 8 gesprekken. Afhankelijk van de aard van je vraag/vragen kan het traject korter of langer zijn.

Om jezelf in het NU te begrijpen en te begeleiden, is het behulpzaam om het verleden te onderzoeken. In onze ogen kan het niet anders omdat alles wat je in het heden bezighoudt, voortkomt uit het verleden. Pas wanneer je gaat zien wat de invloed van het verleden is, kun je in het NU gaan leven.

Dat komt natuurlijk weleens voor. Voor je aan coachgesprekken begint, houden we een informatief intakegesprek. Dat gesprek is bedoeld voor een eerste verkenning van jouw coachvraag/vragen en om te beoordelen of er een wederzijdse klik is. Je kunt van ons verwachten dat wanneer een andere coach of andere vorm van begeleiding in onze ogen nodig is, wij dit met je zullen bespreken.

Het is erg fijn wanneer je iemand in je omgeving hebt waarmee je goed kunt praten.
Een vriend(in) is vaak niet zo goed in staat om je zuiver te spiegelen want hij/zij heeft een belang in jullie vriendschap. Daarnaast zijn vrienden vaak niet opgeleid tot gekwalificeerd coach. Een coach heeft geen belang en is daardoor in staat om zonder oordeel met je mee te reizen in je zoektocht naar inzichten.

De coach is een aandachtige en vaardige gesprekspartner die je denken en doen spiegelt en je helpt bij je zelfonderzoek. Gaandeweg ben je daardoor steeds beter in staat om een effectieve houding te vinden tegenover situaties waarin je je ongemakkelijk, ontevreden of onmachtig voelde. Coaching helpt je verder met het vinden van je eigen antwoorden.

Coaching is zinvol voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en in het effectiever functioneren. Wanneer je twijfelt of coaching geschikt is voor jou, kun je altijd contact opnemen voor een informatief gesprek.

We nodigen je uit om een afspraak met ons te maken om samen met jou te kijken naar wat het meest passend is.

De eerste stap in bewustzijnsontwikkeling is dat je bereid bent om zelfonderzoek te doen.
Het idee dat je in het leven jezelf alléén zou moeten kunnen redden, omdat er anders wat mis met je is, is in onze ogen een achterhaalde overtuiging. Het vraagt juist moed om samen met Move a Mountain bewustzijnstrainingen je innerlijke ontdekkingsreis te maken.

Reacties

Je doet ons en toekomstige deelnemers een groot plezier wanneer je jouw ervaring(en) met deze training/workshop hier achter laat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *