Anna Luten

Anna Luten


Als je door een ongeluk, ziekte of blijvend letsel opeens geconfronteerd wordt met beperkingen waardoor je niet meer kunt wat je kon dan kan dat ingrijpende gevolgen hebben. Wil je uit deze situatie komen dan is het goed om stil te staan bij je verlies en het verdriet dat het met zich meebrengt. Ik kan je helpen om inzicht te krijgen in wat er precies speelt en hoe dat jou beïnvloed zodat je weer verder kunt.


Plaats: Haarlem
Telefoon: 0613459995
E-mailadres: info@annaluten.nl
Website: https://www.annaluten.nl
Specialisatie: Coaching bij Verandering en Verlies, binnen- en buitensessies.

“Ik ben niet meer wie ik was. Hoe moet ik daarmee omgaan?”

Als je niet meer kunt wat je voorheen wel kon dan kan dat ingrijpende gevolgen hebben. Je kunt het gevoel hebben dat je niet meer meedoet, of dat je iets hebt ingeleverd waardoor je niet meer bent wie je was. En denkt dat ook nooit meer te zullen worden. Je zelfbeeld raakt aangetast, je voldoet niet meer aan je eigen eisen. Vermoeidheid, depressieve gevoelens maken het moeilijk de draad van je leven weer op te pakken. In je omgeving lijkt de aandacht voor je situatie ook wat af te nemen, er wordt minder gevraagd: ‘HOE VOEL JE JE NU?’

Deze gevoelens horen bij een proces van rouw. Want rouw ontstaat bij elk verlies: verlies van een dierbare, van gezondheid, maar ook van een partner, een baan.

Wat kan ik voor je betekenen?

Begeleiding helpt je om inzicht te krijgen in wat er precies speelt en hoe dat jou beïnvloed. Door hier aandacht aan te schenken krijg je weer overzicht en ruimte  om te leren om te gaan met je verlies zodat je weer verder kunt. Een coachingstraject bestaat uit binnen- en buitensessies. Om letterlijk beweging te krijgen in de situatie ga ik ook met je de natuur in. Al wandelend is het vaak wat gemakkelijker om uit te spreken wat moeilijk is, verdriet en pijn onder ogen te zien en te benoemen.

Ik heb na een ernstig ongeluk op jonge leeftijd een lang revalidatietraject doorlopen. Door geen aandacht te schenken aan de impact van het verlies werd dit traject een langdurige strijd waarbij ik voornamelijk probeerde terug te winnen wat ik kwijtgeraakt was. Daarbij verloor ik het zicht op nieuwe, andere mogelijkheden. Ik gebruik mijn ervaringen graag om anderen te helpen de vele valkuilen te vermijden en weer een zinvol leven op te bouwen. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

Kijk op mijn website voor meer info. Ik werk in Haarlem en Amsterdam.

 

Volg ons

Copyright 2022 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | Sitemap