Jacqueline Klaassen

Jacqueline Klaassen


Wil je beweging creëren in de wijze waarop je jouw rol als opdrachtgever, projectmanager of projectteamlid invult? Kom dan een kort maar krachtig coachtraject bij mij volgen!
Straat: Molenlaan 258
Postcode: 3055GL
Plaats: Rotterdam
Telefoon: 0622271691
E-mailadres: jacqueline@quintense.nl
Website: http://quintense.nl
Specialisatie: Coaching van Opdrachtgevers, Projectmanagers of Projectteamleden
Heb je het gevoel dat je steeds op hetzelfde punt vastloopt? Heb je terugkerende conflicten of krijg je steeds maar niet voor elkaar wat je wil in de projecten of daarbuiten? Of heb je juist het gevoel dat er meer kan en ben je nieuwsgierig naar wát dan?
Ik kan je helpen om in beweging te komen en je prikkelen om anders te kijken en te ontdekken dat er meer mogelijk is dan je denkt. In deze verborgen ruimte ligt jouw oplossing. En dat helpt je om in beweging te komen, maar alleen als jij dat wil.
Graag laat ik je in de spiegel kijken. Wat zien we daar samen én wat zien we niet? Jij begint dan patronen te zien en ook die andere mogelijkheden. Aan jou de keus welke je wil gaan inzetten. Met de spiegel in je achterzak ga je zo snel mogelijk weer alleen verder, wetende dat je meer ruimte hebt dan je dacht.
We starten altijd met een intakegesprek, want alleen als er een ‘klik’ is kunnen we samen aan de slag. Daarna volgen een aantal sessies, daarover maken we vooraf duidelijke afspraken.
Ik werk met mensen die in een projectomgeving aan het werk zijn. Het zijn namelijk de mensen die het project maken. De invloed van de menselijke factor op het projectsucces is veel groter dan we denken. Jij kunt starten met de verandering!
Volg ons

Copyright 2022 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | Sitemap