Jan-Kees Kleuver

Jan-Kees Kleuver


Als je werkt vanuit de problemen en beperkingen die je ervaart, vind je oplossingen die je kent, en die niet werken. Ik help je om met een ruimer perspectief naar je wereld te kijken, te ervaren hoe dat voelt, en vanuit die ervaring nieuwe wegen en paden te bewandelen. Een bewezen aanpak bij stressklachten, bij angst, bij vragen over hoe nu verder, bij de realisatie ik moet iets veranderen, maar ik weet niet hoe!
Straat: Borgweg 21
Postcode: 9921 RS
Plaats: Stedum
Telefoon: 0652091517
E-mailadres: jk@kleuver.info

Specialisatie: Oude patronen loslaten, vol vertrouwen het onbekende tegemoet gaan.

Gefeliciteerd!
Het feit dat je hier naar informatie zoekt betekent dat je al dan niet bewust een besluit hebt genomen: misschien moet ik iets anders gaan doen, aan mijzelf werken, met een andere blik naar mijn vragen en problemen kijken. Die realisatie kan best intimiderend zijn. Je weet niet wat je overhoop haalt, het vraagt vertrouwen in jezelf en in je coach.

De kreet die daar bij hoort is: “Mind your step! “: doe het voorzichtig, overweeg alle risico’s, een stapje tegelijk, dat soort adviezen. Dat kan natuurlijk, maar het betekent dat je werkt vanuit je bestaande blik op je zelf, binnen bestaande beperkingen. Zonder dat te willen kom je weer op de paden waarop je al liep, je vindt variaties op oplossingen die je je hele leven al gebruikt.

Hoe mooi is het om juist het omgekeerde te doen: “Step your mind”! Laat je oude ‘ik’ heel even los en kijk wat het oplevert als je vanuit een ander perspectief werkt. Maak een uitstap naar het onbekende, ervaar wat het is om ruimte te krijgen, en neem vanuit die ervaring stappen om antwoord te geven op je vragen.
Zoals elke Move-a-Mountain coach heb ik zelf ervaren wat dit kan opleveren, bij mijzelf, en bij anderen. Ik kan jou dit ook laten ervaren. Ik zit daarbij niet vast aan een stramien, een programma of een leerschool. Ik coach vanuit de visie dat jij als coachee centraal staat in een coachtraject. Vanuit een ruime gereedschapskist met technieken uit de moderne psychologie en met technieken uit de meditatieve tradities zoeken we wat bij jou past, en waarmee jij niet alleen vanuit ratio een andere blik ontwikkelt, maar dit ook ervaart in je lijf en je emoties.

Dus, geen waarschuwing maar een uitnodiging: step your mind, na afloop is er iets veranderd!

Volg ons

Copyright 2023 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | Sitemap