Jos Adam

Jos Adam


Mijn praktijk heet Timshel-coaching. Dit betekent: zelfbeschikking, je vermogen om zelf vorm te geven aan je leven. Soms lukt dat niet en ervaar je gevoelens van angst, onzekerheid, onrust of verdriet. Ook kan er sprake zijn van ontevredenheid, eenzaamheid of niet weten hoe zinvol en gelukkig te leven. Timshel coaching brengt je weer in contact met je oorspronkelijke kracht en wijsheid, met als resultaat meer zelfvertrouwen, innerlijke rust en vitaliteit. Je leven krijgt meer kwaliteit en diepgang, afgestemd op jouw verlangens, talenten en groeimogelijkheden.
Straat: Kloosterbosch 9
Postcode: 6228SP
Plaats: Maastricht
Telefoon: 06-27171977
E-mailadres: jos.adam@home.nl
Website: http://www.timshel-coaching.com
Specialisatie: Bewustzijnsontwikkeling, zingeving, vitaliteit

Timshel coaching herstelt het contact met je levensbron, je vitale energie, je kern, voorbij de verkrampte egopatronen en belemmerende gedachten, die je gevangen houden in cirkels van vrezen en streven, angst, pijn en frustratie.  Je levensreis wordt een avontuur: vrij, zinvol, creatief, gezond vol passie en vreugde.

Timshel, in vrijheid je eigen weg kiezen, betekent helder kijken, met een moedige, ruime en bewuste blik. Timshel coaching helpt belemmerende overtuigingen en gedachten te doorzien. De aanpak is praktisch en gericht op het veruimen van keuzemogelijkheden. Je landkaart wordt ruimer en preciezer. Hierdoor ben je in staat betere keuzes te maken, keuzes die afgestemd zijn op je innerlijk kompas en daardoor vervullen.

Timshel coaching werkt met inzichten uit de gestalt-therapie, psychosynthese, cognitieve therapie en de zijns-oriëntatie. Het Boeddhisme verleent een belangrijke spirituele dimensie. Visualisatietechnieken worden  gebruikt om onbewuste gevoelens en verlangens zichtbaar te maken.

Timshel coaching beschikt over een rustige, sfeervolle coachruimte in Maastricht, maar wandelsessies in de mooie Limburgse heuvels zijn ook mogelijk. Tijdens een eerste, gratis, kennismakingsgesprek bespreken we je coachvraag en plan van aanpak. Bij wederzijdse klik, start het coachtraject dat doorgaans bestaat uit 5-8 sessies van 1 uur en 15 minuten.

Voor meer informatie, zie mijn website: www.timshel-coaching.com

Volg ons

Copyright 2023 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | Sitemap