Marie Jose Blans

Marie José Blans


Dynamisch coachen, dat is wat wandelcoaching bij uitstek kenmerkt. Wandelen zorgt in alle opzichten, zowel fysiek als mentaal, voor stroming en beweging. Voeg daarbij de onvolprezen en vaak bewezen kracht van de natuur, en je begrijpt waarom ik hier in Drenthe zo graag met je naar buiten ga en de ruimte opzoek.
Straat: Baarveldweg 1
Postcode: 9453 VC
Plaats: Eldersloo
Telefoon: 0592 243302
E-mailadres: info@uitdespreekstal.nl
Website: http://www.uitdespreekstal.nl
Specialisatie: Natuur- en wandelcoaching.

Welkom bij De Spreekstal,

ruimte voor (natuur- en wandel-) coaching, meditatie en bezinning.

 

Begin 2014 ben ik met mijn zoon naar een woonboerderij in Drenthe verhuisd, waar ik een atelier dat vroeger echt een stal was waar het jongvee in was gehuisvest, tot De Spreekstal kon verbouwen. Hier heb ik alle ruimte voor meditatie en coachgesprekken.

Liever ga ik echter met je naar buiten (uit de Spreekstal). In de grote tuin vind je veel inspirerende plekjes voor contemplatie of bezinning, of om alleen maar te Zijn. Coaching kan echter ook tijdens een mooie wandeling in de (directe) omgeving van De Spreekstal, of vanuit een locatie elders in Drenthe.

Als wandel- en natuurcoach begeleid ik je langs mooie paden in het Drentse landschap. Drenthe staat bekend om rust en ruimte. Stap voor stap ga jij ook meer ruimte en vrijheid in jezelf ervaren, waardoor je weer creatief kunt worden en vanuit je volle vermogen kunt gaan leven. Net zoals de koeien die in het voorjaar weer voor het eerst van stal gaan, ruimte ervaren en hun koeiendans leven. Maar we staan ook stil bij alles wat zich aandient: in ons gesprek, in jouw ontdekkingsreis, en in de natuur om ons heen.

Wil je meer weten over mij, over wat De Spreekstal allemaal te bieden heeft en over de tarieven, dan nodig ik je graag uit naar mijn website te gaan:

www.uitdespreekstal.nl.

Je bent welkom!

 

 

 

 

 

Volg ons

Copyright 2022 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | Sitemap