Marjan Doesburg

Marjan Doesburg


Ruimer leven: met meer plezier, met meer begrip voor wie je bent en voor hoe je handelt. En meer ontspannen. Dat is mogelijk met behulp van bewustwording, een fascinerend en verruimend proces. Met veel plezier begeleid ik je daarbij. Kom eens kennismaken. Ik woon en werk in De Bilt.
Straat: Otto Hahnweg 5
Postcode: 3731CC
Plaats: DE BILT
Telefoon: +31629261016
E-mailadres: marjan@ruimerzijn.nl
Website: http://www.ruimerzijn.nl

Ik ben 53 jaar en moeder van 3 kinderen.

Ik heb me lang gevangen gevoeld in een leven met vaste overtuigingen en negatieve emoties. Door deze te onderzoeken, in plaats van weg te drukken, voel ik me nu een vrijer mens. Nog lang niet altijd ervaar ik deze vrijheid: mijn conditionering heeft zich immers 50 jaar kunnen nestelen en komt nog regelmatig ‘op’. Maar ik ben zeker op de goede weg: ik doorzie de conditionering veel sneller en laat me er steeds minder door gijzelen. Gevolg is dat ik me vaker vrij voel om te zeggen wat ik vind, te voelen wat ik voel en te doen wat ik wil doen.

Vanuit deze vrijheid én vanuit mijn passie voor zelfonderzoek, help ik je graag om je meer in contact te brengen met ‘wie je werkelijk bent’. Wanneer je gaat leven vanuit dit ware (authentieke) zelf, in plaats vanuit je onware (aangeleerde) zelf, wordt het leven eenvoudiger en leuker. Je gaat doen wat je wilt doen, je laat je zien zoals je bent.

Net zoals alle leerprocessen kost het proces van bewustwording tijd, moeite en energie. Jouw conditionering laat zich niet zomaar wegzetten. Ikzelf heb zelfonderzoek altijd een fascinerend proces gevonden. Confronterend soms maar vooral fascinerend. Ben jij er aan toe (of vind je het leuk) om onderzoek te doen naar je innerlijke wereld (gedachten, gevoelens) en uiterlijke wereld (handelingen)? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Meer informatie kun je op mijn website vinden: www.ruimerzijn.nl.

Volg ons

Copyright 2022 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | Sitemap