Theo Bongers

Theo Bongers


Ben je op zoek naar een coach, iemand die jou helpt bij het vinden van de juiste antwoorden op kwesties waar jij mee rondloopt? Mogelijk kan ik je helpen. Laten we samen kijken of er een klik is en je met mij aan de slag wilt. Ik coach in de omgeving van Eindhoven.
Straat: Herzenbroekenweg 94, Herzenbroekenweg
Postcode: 5642 NP
Plaats: Eindhoven
Telefoon: 0652008111
E-mailadres: info@coachingmetcompassie.nl
Website: http://coachingmetcompassie.nl
Specialisatie: Problemen met vermoeidheid, relatie, werksfeer | Human Design gids

Waar loop je tegenaan? En kun je er omheen? Of is het alsof je maar een klein stukje ziet. Misschien zit je er wel bovenop, en is het er altijd al. En hoef je alleen maar te verzitten. Dat zou wat zijn!

  • Je hebt veel last van stress of burn-out
  • Je wilt werk dat echt bij jou past
  • Je balans tussen werk en privé is zoek
  • Je hebt moeite met grenzen stellen
  • Je wilt graag wat milder naar jezelf en je omgeving kijken

Als professional coach bied ik je zicht op jouw persoonlijke situatie. In een nieuw daglicht. Je leert anders kijken naar wat je al ziet en weet. Dat doen we stap voor stap en we nemen de nodige tijd daarvoor. Zo’n traject bestaat uit (ongeveer) zes sessies en wordt over meerdere weken verdeeld.


Aan de slag

Ik ga aan de slag met jou als compleet en uniek persoon als uitgangspunt. Mijn manier van coachen bevat uitgangspunten vanuit de Zijnsoriëntatie, psychodynamica, moderne humanistische psychologie en Human Design. Het bevat elementen waarin het bewustzijn en onderbewustzijn wordt aangesproken. Ik werk met meditatie, visualisatie, energetische oefeningen en zelfonderzoek technieken. Daarnaast werk ik zeer regelmatig met praktische coachingstrajecten met gebruik van Human Design als leidraad. Uitgebreide informatie hierover vind je op mijn site.

Ik biedt coaching aan voor zowel privé als werksituaties en werk daarin ook op basis van inhuur door bedrijven. Bekijk hier of mijn aanpak past bij jouw visie of die van je bedrijf.

Stappen maken

Ik laat je zien wie je al bent en dat je al helemaal ‘compleet’ bent met alles er op en er aan. Ik wil met jou kijken naar jouw innerlijke wijsheid. In het coachtraject laat ik je inzien wat je valkuilen en conditioneringen zijn, waardoor je een stap in de richting van je eigen vrijheid maakt. De stap van evolutie naar bewuste transformatie.

Volg ons

Copyright 2022 Move a Mountain bewustzijnstrainingen | Sitemap