Aan het eind van de Columbus workshop krijgen wij vaak de vraag: ‘hoe kan ik de ervaringen die ik heb opgedaan tijdens de Columbus workshop vasthouden?’

Wij reageren dan met een vergelijking: ‘Vasthouden is lastig. Het is als een hoopje zand in je hand proberen te klemmen en tot de ontdekking komen dat hoe harder je er in knijpt hoe meer er door je vingers glipt’.
Je kunt er op kunt vertrouwen dat je niets hoeft vast te houden, dat alles er voor je is als je het nodig hebt.

Er zijn natuurlijk wel dingen die je kunt doen om contact te houden met je ervaringen zoals je schriftje weer eens doorlezen, je verbinden met je symbolen en het lezen van artikelen en de aanbevolen boeken.

Aanleiding

We horen regelmatig dat de opgedane ervaringen toch ook wat wegzakken als je weer een tijdje meedraait in de waan van de dag. Dat vinden wij jammer en daarom gaan wij vanaf nu met enige regelmaat een Columbus terugkomdag organiseren.

Op deze dag willen wij je graag in de gelegenheid stellen om opnieuw contact te maken met je gevoel en inzichten die je tijdens Columbus hebt opgedaan.

Data

Op 30 september staat de eerste Columbus terugkomdag gepland.

Programma

We beginnen om 10.00 uur met het programma. Een aantal onderdelen zullen je weer bekend voorkomen zoals meditatie, lichaamswerk en deelronde.
We zullen de inspiratie opfrissen door je opnieuw in contact te brengen met je ruime maat van zijn en we leren je technieken om jezelf nog beter te begeleiden in je dagelijks leven.
Om 16.30 uur beëindigen we het programma.

Locatie

De Columbus terugkomdag wordt gehouden op onze locatie in Meppel.

Kosten

Om deze Columbus terugkomdag maximaal toegankelijk te maken, zijn de kosten voor
deze dag € 110, – (vrij van BTW) en inclusief koffie/thee/lunch.

Inschrijven

    Persoonlijke gegevens

    VrouwMan
    Opmerking / vraag