Lunchen bij Move a Mountain blijft lekkerOnderstaand persbericht wordt vandaag door Reestmond verspreid.

PERSBERICHT

Cursisten Move a Mountain bewustzijnstrainingen lunchen met BroodjeMeppel.nl

BroodjeMeppel.nl is direct na de zomervakantie begonnen met het verzorgen en leveren van lunchbroodjes voor de deelnemers aan de Coachopleidingen van Move a Mountain bewustzijnstrainingen. Wekelijks komen deelnemers uit het hele land naar Meppel om daar opgeleid te worden tot professioneel en gecertificeerd coach.

De activiteiten van Move a Mountain bewustzijnstrainingen zijn gericht op training, coaching en bewustzijnsontwikkeling. De werkwijze en het aanbod bieden een krachtige en zeer langdurige impuls voor persoonlijke ontwikkeling. Men gaat beter functioneren zowel privé als in het werk.

BroodjeMeppel.nl en Move a Mountain bewustzijnstrainingen kwamen begin juni met elkaar in contact. Er werd gezocht naar een goed alternatief voor de “lunchdame” die na de zomervakantie ging stoppen. De catering van BroodjeMeppel bleek een prima alternatief want flexibel en op maat. Zo kwam een samenwerking tussen deze twee Meppeler bedrijven tot stand.

BroodjeMeppel.nl is een onderdeel van Reestmond. Reestmond is een leerwerkbedrijf en re-integratiebedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.