Nieuws

Columbus workshop juni zit vol!

De Columbus workshop voor juni zit al vol. In september (18-21) staat de volgende workshop op de agenda.

Coachgroep ‘Mauna Kea’ afgestudeerd

Vandaag hebben we afscheid genomen van de heerlijke coachgroep ‘Mauna Kea’. Wij zijn trots op deze prachtige mensen en weten dat ieder op zijn/haar eigen wijze meer licht en bewustzijn in de wereld zal brengen.

16 april gratis voorlichtingsbijeenkomst coachopleiding

Wij houden op maandag 16 april een informatieavond over de Move a Mountain Coachopleiding. Je bent van harte welkom op onze informatieavond, ook als je nog niet zeker weet wat je wilt gaan doen. We zullen vertellen vanuit welke visie wij werken, hoe de Coachopleiding is opgebouwd, wat je ervan kunt verwachten en wat je […]

Ingelaste coachopleiding ‘Mount Kita’ wegens grote belangstelling

Omdat er zoveel belangstelling is voor onze coachopleiding en we liever geen ‘nee’ verkopen  én onrustig worden van wachtlijsten, hebben we een extra coachopleiding ingepland. Het gaat om een Intensieve Coachopleiding ‘Mount Kita’ en  deze wordt gehouden op donderdag en vrijdag. Hij start op 14 en 15 juni. Alle data vind je hier.

Voor Coachopleiding juni nog paar plekken beschikbaar

De intensieve Coachopleiding ‘Nada Devi’ die start in juni, begint snel vol te lopen. Er zijn nog 3 plekken beschikbaar. De eerstvolgende opleiding die na juni start, start in november.

Weer een groep Move a Mountain coaches afgestudeerd!

Afgelopen 2 dagen hebben we afscheid genomen van de heerlijke coachgroep ‘Mount Logan’. Wat kan deze groep een feestje bouwen! Wij zijn trots op deze prachtige mensen en weten dat ieder op haar/zijn eigen wijze meer licht en bewustzijn in de wereld zal brengen.

Intensieve Coachopleiding ‘Mount Cook’ is vol.

De Intensieve Coachopleiding ‘Mount Cook’ die start op 27 en 28 november is vol. De volgende coachopleiding die gepland staat, is ook weer een Intensieve Coachopleiding en start  op 4 en 5 juni 2018.  Hier kun je je nu al voor inschrijven.

30 januari 2018 gratis voorlichtingsbijeenkomst coachopleiding

Wij houden op dinsdag 30 januari 2018 een informatieavond over de Move a Mountain Coachopleiding. De eerstkomende Intensieve Coachopleiding in 2018 start op 4 en 5 juni 2018. Je bent van harte welkom op onze informatieavond, ook als je nog niet zeker weet wat je wilt gaan doen. We zullen vertellen vanuit welke visie wij […]

Einde aftrek scholingsuitgaven niet vóór 2019

Bron: SRA – Publicatiedatum: 05-07-2017 De voorgenomen afschaffing van de fiscale aftrek van scholingsuitgaven is wederom uitgesteld. Deze aftrekpost zou mogelijk per 1 januari 2018 worden afgeschaft, maar dit wordt op z’n vroegst 1 januari 2019. Particulieren die een opleiding of studie voor een (toekomstig) beroep volgen waarvoor geen recht bestaat op studiefinanciering, kunnen de […]